Wie zijn wij van HP Autoservice?

HP Autoservice Utrecht

Hugo Peters startte op 16-jarige leeftijd met het sleutelen aan auto’s, gewoon in de schuur op de boerderij van zijn vader. Nadat hij de eerste klanten had gevonden begon de klantenkring al snel groter te groeien.

Erkenningen

HP Autoservice beschikt over een aantal verschillende erkenningen en certificeringen, waarmee we ervoor zorgen dat u kiest voor pure kwaliteit. We werken volgens strenge richtlijnen en normen, om er op die manier voor te zorgen dat u maximaal plezier heeft van uw auto.

Ons team

Het HP team staat met elkaar zes dagen in de week voor u klaar. Wij staan garant voor de ouderwetse en persoonlijke service in een modern bedrijf! Wij doen ons best om voor de klant de tijd te nemen en de koffie staat altijd voor u klaar! Bekijk het team van HP Autoservice!

HP Autoservice Event 2018

Als team van HP Autoservice kijken wij met dankbaarheid terug op ons HP Autoservice Event. We hebben deze dag de heropening van HP Autoservice gevierd. Aan de vele belangstellenden hebben we ons verbouwde pand laten zien. Wat er allemaal te doen was en wie de standhouders waren leest u hier. In dit filmpje kunt u nog na genieten. Bent u niet geweest? Kom dan alsnog langs en wie weet doen we het nog een keer!

duurzaamheid HP Autoservice

HP Autoservice en duurzaamheid!

HP Autoservice staat voor duurzaamheid! Wij staan ervoor dat de mens, milieu en economie met elkaar in evenwicht zijn! Het is onze taak om goed rentmeester te zijn daarom hebben wij de verantwoordelijkheid om met respect om te gaan met alles om ons heen.

Wij willen u graag laten zien wat wij doen. Interesse? dan kunt u op de link hieronder klikken en veel meer lezen en ook de opbrengst van onze zonnepanelen bekijken!

Vacature bij HP Autoservice

HP Autoservice heeft een hecht team dat garant staat voor de ouderwetse en persoonlijke service in een modern bedrijf! Wij werken vanuit onze missie en visie omdat we iedereen duidelijk willen maken waar we voor staan! Meer informatie leest u hier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Back to top