Hugo Peters
Directeur
Als 16 jarige ben ik begonnen met het sleutelen aan auto's voor klanten. Dat is uit gegroeid tot HP Autoservice in 1999! Ons bedrijf waar ik trots op ben. Ik ben getrouwd met Arieke en samen hebben wij 4 kinderen, Jelle, Martine, Renske en Ernst. Onze visie voor HP Autoservice is het beste autobedrijf van Nederland zijn! Vanuit deze visie willen wij klaar staan voor onze klanten! De klant is voor ons het belangrijkste onderdeel van de auto! Dit doen wij niet alleen maar samen met ons team waar we trots op zijn!
Arieke Peters
Administratie
Vanaf dat Hugo begon met werken aan zijn bedrijf help ik hem waar ik kan. Zo is HP Autoservice ons bedrijf geworden en kom je mij voornamelijk tegen bij de administratie en marketing van HP Autoservice. Natuurlijk sta ik voor 200 % achter de visie van HP Autoservice; het beste autobedrijf van Nederland zijn! Want alleen vanuit deze visie kan je optimaal service en vakmanschap bieden aan je klant en de beste werkomgeving hebben voor je team en voor de toekomst! Ik ben al ruim 21 jaar getrouwd met Hugo en trots op wat hij doet. We hebben samen 4 prachtige kinderen waar we trots op zijn! Die ook allemaal graag hun steentje bijdragen aan HP Autoservice.
Dennis van Rooijen
Service adviseur/Receptionist
Als kennis van Hugo al vroeg begonnen in de autobranche. Elke zaterdag mee met Hugo en hem helpen waar nodig. Na vijf jaar full time in dienst gekomen (oktober 2015) als receptionist / service adviseur en 2e verkoper.
Huug Peters
Onze duizendpoot
Als vader van Hugo werk ik 2 dagen in de week bij HP Autoservice. Ik heb het bedrijf vanaf het begin zien groeien en vind het erg leuk om er te werken. Ook vind ik het erg leuk om de klanten te ontmoeten en een praatje te maken, sommige klanten die ik spreek komen al vanaf het begin op de boerderij bij Hugo en dat is erg leuk. Mijn taken zijn onderdelen halen, zorgen dat het er op de zaak netjes uit ziet buiten en binnen, auto's wassen, poetsen, en uitzuigen, met Hugo mee auto's halen. Eigenlijk van alles wat. Ik ben getrouwd met Hennie en heb 4 zoons, 4 schoondochters en 13 klein kinderen.
Reinald Vossestein
Werkplaats chef
Als werkplaatschef, eerste monteur en apk keurmeester ben ik al vanaf 2010 werkzaam bij HP ZAutoservice. Hugo en ik kennen elkaar al van jongs af aan kunnen goed samen werken.
Dirk Jan Kool
Eerste monteur en Technisch specialist
Mijn naam is Dirk Jan Kool. In 2015 ben ik bij HP Autoservice komen werken! U kunt mij vinden in de werkplaats waar ik werkzaam ben als eerste monteur. In 2016 heb ik mijn diploma Technisch specialist gehaald bij het Hoornbeeck college. Ook mag ik mij inmiddels APK keurmeester noemen! Ik werk graag bij HP Autoservice omdat ik het een uitdaging vind om aan meerdere merken auto’s te werken. Ieder merk is weer anders. Ook speur ik graag naar storingen en vind ik het een uitdaging om die op te lossen.
Jelle Peters
Reconditioner van de werkplaats
Als zoon van Hugo en Arieke werk ik al vanaf dat ik kon lopen bij HP Autoservice. Ik ben 19 jaar en iedere zaterdag en in de vakanties kunt u mij vinden in de werkplaats of achter de receptie. Ook help ik mijn ouders met alles op pc gebied. Ik ben ICT beheerder en heb sinds 1 juli 2014 daar mijn eigen bedrijf in. Ook heb ik de website van HP Autoservice gemaakt. In september hoop ik met de op leiding Automotive Business Management te beginnen bij de IVA in Driebergen.
Wouter Smit
Tweede monteur
Op 1 augustus 2017 ben ik komen werken bij HP Autoservice. Op dit moment ben ik bezig met mijn opleiding voor Eerste Autotechnicus. Dit is een BBL opleiding, u kunt mij dus 4 dagen in de week vinden in de werkplaats bij HP Autoservice. Ik ben al 2e monteur en hoop veel te leren van Reinald en Dirk Jan en natuurlijk op school.
Back to top