Hugo Peters
Directeur

Als 16 jarige ben ik begonnen met het sleutelen aan auto's voor klanten. Dat is uit gegroeid tot HP Autoservice in 1999! Ons bedrijf waar ik trots op ben. Ik ben getrouwd met Arieke en samen hebben wij 4 kinderen, Jelle, Martine, Renske en Ernst. Onze visie voor HP Autoservice is Wij willen voortdurend onze klanten hún “bestemming” laten bereiken door optimale automobiliteit!! Vanuit deze visie willen wij klaar staan voor onze klanten! De klant is voor ons het belangrijkste onderdeel van de auto! Dit doen wij niet alleen maar samen met ons team waar we trots op zijn!

Arieke Peters
Administratie

Vanaf dat Hugo begon met werken aan zijn bedrijf help ik hem waar ik kan. Zo is HP Autoservice ons bedrijf geworden en kom je mij voornamelijk tegen bij de administratie en marketing van HP Autoservice. Natuurlijk sta ik voor 200 % achter de visie van HP Autoservice. Want alleen vanuit deze visie kan je optimaal service en vakmanschap bieden aan je klant en de beste werkomgeving hebben voor je team en voor de toekomst! Ik ben sinds 1997 getrouwd met Hugo en trots op wat hij doet. We hebben samen 4 prachtige kinderen waar we trots op zijn! Die ook allemaal graag hun steentje bijdragen aan HP Autoservice.

Dennis van Rooijen
Service adviseur/Receptionist

Als kennis van Hugo al vroeg begonnen in de autobranche. Elke zaterdag mee met Hugo en hem helpen waar nodig. Na vijf jaar full time in dienst gekomen (oktober 2015) als receptionist / service adviseur en 2e verkoper.

Oktober 2020 1e jubileum bij HP Autoservice.

Huug Peters
Onze duizendpoot

Als vader van Hugo werk ik, sinds 1 juni 2008, 2 dagen in de week bij HP Autoservice. Ik heb het bedrijf vanaf het begin zien groeien en vind het erg leuk om er te werken. Ook vind ik het erg leuk om de klanten te ontmoeten en een praatje te maken, sommige klanten die ik spreek komen al vanaf het begin op de boerderij bij Hugo en dat is erg leuk. Mijn taken zijn onderdelen halen, zorgen dat het er op de zaak netjes uit ziet buiten en binnen, auto's wassen, poetsen, en uitzuigen, met Hugo mee auto's halen. Eigenlijk van alles wat. Ik ben getrouwd met Hennie en heb 4 zoons, 4 schoondochters en 14 klein kinderen.

Reinald Vossestein
Werkplaats chef

Als werkplaatschef, eerste monteur en apk keurmeester ben ik al vanaf 2010 werkzaam bij HP Autoservice. Hugo en ik kennen elkaar al van jongs af aan kunnen goed samen werken.

Jelle Peters
Reconditioner van de werkplaats

Als zoon van Hugo en Arieke werk ik al vanaf dat ik kon lopen bij HP Autoservice. Ik ben 20 jaar en iedere zaterdag en in de vakanties kunt u mij vinden in de werkplaats of achter de receptie. Ook help ik mijn ouders met alles op pc gebied. Ik ben gediplomeerd ICT beheerder (sinds juni 2018) en heb sinds 1 juli 2014 daar mijn eigen bedrijf in. Ook heb ik de website van HP Autoservice gemaakt. In september 2018 ben ik met de opleiding Automotive Business Management begonnen bij de IVA in Driebergen.

Rowan van Selm
leerling monteur

Op 1 juli 2019 als leerling automonteur begonnen bij HP Autoservice. Op 29 augustus 2022 heb ik mijn MBO4 diploma gehaald en nu werk ik fulltime als monteur bij HP Autoservice.

Thomas Poot
Eerste monteur

Op 16 juni 2020 ben ik komen werken bij HP Autoservice. Als eerste monteur en APK keurmeester werk ik mee om uw auto in top conditie te houden.

Back to top