Bandenwissel bij HP Autoservice

Vanwege de weersomstandigheden iets later dan u gewend bent, maar de bandenwissel weken bij HP Autoservice in Utrecht zijn weer begonnen.

Plan nu uw afspraak online in! 
Voor een banden of wielen wissel bent u van harte welkom.
Wij kunnen u wat banden betreft het volgende aanbieden:
– Het wisselen van winter- en zomerbanden / wielen.
– Opslag van uw winter- of zomerbandenset.
– Advies over de profieldiepte van uw banden, voor uw eigen veiligheid.
– Zorgen voor de juiste bandenspanning (bij de wissel wordt de bandenspanning altijd gecontroleerd)Balanceren van uw wielen.
– Het uitlijnen van uw auto.
– Reparatie van uw banden. (Heeft u een HP-pas dan is dit gratis)

Wij adviseren u om gelijk een winterinspectie te laten doen aan uw auto. Heeft u een HP-pas dan is de winterinspectie gratis.
Een afspraak maakt u eenvoudig online of u belt 030-2384000 dan staan wij u graag te woord, ook voor uw overige vragen.
De bandenwissel combineren met onderhoud en/ of APK is ook mogelijk.
Van harte welkom bij HP Autoservice, ons team staat voor u klaar!

Uw gewenste auto niet in onze voorraad? Wij zoeken hem graag voor u op!

Staat uw gewenste auto niet in onze voorraad? Wij gaan graag voor u opzoek naar de auto die past bij uw wensen! Neem contact met ons op om uw wensen door te nemen. Telefoon of WhatsApp 030-2384000 of stuur een mail.

Voor een overzicht van onze voorraad kunt u kijken op www.hpautoservice.nl/occasions. Zoals u ziet leveren wij occasions in verschillende merken, modellen en prijsklassen. Diesel, benzine, LPG, hybride of elektrisch. Handgeschakeld of automaat. En natuurlijk ook verschillende carosserievormen zoals MPV, SUV, bestelwagen, stationcar enzovoorts. Voor privé of als bedrijfswagen.

Welkom bij HP Autoservice, een volledig gecertificeerd Bovag autobedrijf! Bent u geïnteresseerd in één van onze occasions? Bij HP Autoservice vindt u altijd die ene auto met net dat beetje extra, volledig onderhouden en altijd voorzien van een correcte kilometerstand. Aflevering inclusief 6 maanden Bovag garantie! onderhoud en reconditioneren behoort ook tot de mogelijkheden, informeer naar de voorwaarden.

HP Autoservice biedt onderdak aan een […]

Aircocheck bij HP Autoservice

Aircocheck bij HP Autoservice in Utrecht.

Door uw airco regelmatig te laten controleren worden muffe geurtjes, schimmels en dure reparaties voorkomen. Sterker nog, het komt de koelprestatie van de airco ten goede. Wilt u ook fris de zomer tegemoet rijden? Maak dan nu een afspraak via onze online agenda of bel 030-2384000.

Meer informatie over de airco en wat wij voor u kunnen betekenen vertellen wij u graag meer over en vind u op onze site.

U bent van harte welkom bij HP Autoservice voor al uw auto onderhoud en reparatie, APK keuring, banden en schade. Toe aan een andere auto of denkt u na over Private lease? Neem gerust contact met ons op! U vind ons op Sterrebaan 12 3542 DK Utrecht, lage weide, vlakbij Maarssenbroek.

Zomerbanden nu de beste keuze! HP Autoservice

Wij van HP Autoservice adviseren in de periode van eind maart tot oktober zomerbanden als beste en veiligste keuze voor uw auto en uzelf! Zomerbanden zijn speciaal gemaakt voor warmere omstandigheden. Het innovatieve rubbermengsel en bandenprofiel zorgen ervoor dat de autobanden ook bij oplopende temperaturen vormvast blijven, waarmee een stabiele wegligging met een optimale grip wordt gegarandeerd. Bij iedere geschikte band is er is sprake van een lage rolweerstand en een langzame en gelijkmatige bandenslijtage, wat tot meer rijcomfort en minder ruis leidt.

De juiste zomerbanden zorgen tevens voor een verkorte remweg en een lager brandstofverbruik. De banden zijn ontworpen voor het rijden op droog én nat wegdek. Let op!! De wettelijke minimale profieldiepte van de autobanden is 1,6 mm, maar het wordt aanbevolen om een minimale profieldiepte van 3 mm aan te houden. Een te laag profiel van de band verhoogt namelijk het risico op aquaplaning, geeft een mindere grip op de weg en […]

Private Lease wat voor u?

Wist u dat wij…. Private Lease doen? En in 2021 dit graag meer onder uw aandacht brengen, omdat wij merken dat onze klanten liever van auto bezit naar gebruik gaan. En u als klant blijft voor ons het belangrijkste onderdeel van de auto!

Wilt u ook rijden voor een vast bedrag per maand? Dan is Private lease iets voor u. Wat Private lease precies inhoud en wat de mogelijkheden voor u zijn, leggen wij u graag uit in een persoonlijk gesprek telefoonnummer 0302384000. Op onze site kunt u er ook al wat over lezen.

We hebben om te beginnen een leuke aanbieding voor u!

Liever een andere auto of wilt u meer informatie? U bent van harte welkom bij HP Autolease Sterrebaan 12 3542 DK Utrecht 0302384000.

APK en onderhoud uitstellen of toch niet?

APK en onderhoud van uw auto uitstellen of toch niet? Deze vraag horen wij bij HP Autoservice vaak. Nu we veel mogelijk thuis zijn, staat de auto veel stil. We rijden dus minder of soms helemaal niet. Hoe zit het nu met de apk en het onderhoud?

Afspraak HP Autoservice

APK afspraak

APK

De APK is een wettelijk verplichte keuring. de naam zegt het dus al. Ook al staat de auto nu stil, de apk blijft verplicht! Ook in deze vreemde periode is het dus zaak je auto op tijd bij HP Autoservice te laten keuren. Wanneer de APK van je auto is verlopen en je de auto niet schorst, dan kun je (na twee maanden) een boete krijgen van 140 euro en 9 euro administratiekosten. Vanaf de datum dat de APK verloopt mag […]

Energiebesparing bij HP Autoservice

Energiebesparing bij HP Autoservice, duurzaamheid!

Energiebesparing kan meer voor je bedrijf betekenen dan je denkt. Hugo vertelt hier over in dit filmpje van Bovag. Bovag heeft dit gemaakt ter informatie voor collega Bovag autobedrijven.

HP Autoservice staat voor duurzaamheid! Wij staan ervoor dat de mens, milieu en economie met elkaar in evenwicht zijn! Het is onze taak om goed rentmeester te zijn daarom hebben wij de verantwoordelijkheid om met respect om te gaan met alles om ons heen. Hier kunt u daar meer over lezen: https://www.hpautoservice.nl/hp-autoservice-en-duurzaamheid/

U zult misschien zeggen, energiebesparing bij HP Autoservice, duurzaamheid? Met al die vervuilende auto’s is dat niet echt een combinatie. Toch kan je als autobedrijf duurzaam maatschappelijk verantwoord ondernemen! Wij zien het als onze plicht om zorg te dragen voor Milieu, Mens en Maatschappij. Dit betekent milieuvriendelijk werken en onszelf blijven afvragen of onze activiteiten de beste combinatie zijn tussen duurzaam en prijsbewust. Om kwaliteit te kunnen leveren werken […]

HP Autoservice heeft een bericht voor u!

Bericht van HP Autoservice voor u!

Na de persconferentie gisteravond zijn er een aantal zaken gewijzigd m.b.t. het dagelijkse wel en wee binnen de autobedrijven. Dit geldt uiteraard ook voor HP Autoservice, waardoor wij genoodzaakt zijn de volgende veranderingen toe te passen.

Wij willen wel benadrukken dat zowel de werkplaats ( in de ‘normale’ vorm ) als de verkoop ( in aangepaste vorm ) gewoon beschikbaar zijn!

De aanpassingen binnen HP Autoservice op een rij:

Werkplaats

De werkplaats is en blijft ‘gewoon’ geopend. Uw gemaakte afspraak gaat dus gewoon door en u kunt ook gewoon aan afspraak maken. De enige wijzigingen welke u zult merken zijn de volgende:

– Het is helaas momenteel NIET toegestaan om binnen te wachten op de reparatie van uw auto. Het is de bedoeling dat u enkel uw sleutel aflevert en de sleutel van een eventuele leenauto meeneemt

– Vanwege bovengenoemde maatregel bieden wij u ook GEEN koffie, thee […]

Zien en gezien worden

Zien en gezien worden
Tijdig zien en gezien worden is van levensbelang in het verkeer. Zorg daarom voor goed zicht. In de donkere dagen en bij hevige neerslag is goed en correct afgesteld licht, in combinatie met goede ruitenwissers, essentieel.
Laat daarom nu uw verlichting checken en tijdig uw ruitenwissers vervangen om ongelukken te voorkomen.

Maak eenvoudig een afspraak online of bel 0302384000. U kunt de controle natuurlijk ook combineren met de APK of een onderhoudsbeurt.

Wist u dat wij een HP–pas hebben, de klantenpas van HP Autoservice in Utrecht. Met deze pas heeft u recht op een GRATIS winterinspectie, met deze inspectie worden uw verlichting en ruitenwissers nagekeken.

Een veiligheidstip omdat u voor ons, als team van HP Autoservice, het belangrijkste onderdeel van de auto bent!

Van harte welkom bij HP Autoservice in Utrecht, vlakbij Maarssen / Maarssenbroek op industrieterrein Lage Weide. Het Bovag autobedrijf van midden Nederland.

Back to top