25 jaar HP Autoservice

Het jaar 2024 is het jaar dat HP Autoservice 25 jaar bestaat.

Ons jubileum: 25 jaar HP Autoservice. Een jubileum dat er niet was zonder ons team waar we trots op en dankbaar voor zijn. Een jubileum waar wij met ons team samen dankbaar voor zijn. Dit jubileum is er mede dankzij u, onze klant! Hartelijk dank voor uw vertrouwen in ons bedrijf en team. Wij en het team hebben altijd met alle plezier ons uiterste best gedaan om voor u klaar te staan en zullen dit ook blijven doen.

Een speciale dank aan de klanten die al 25 jaar komen. Vanaf de boerderij mee verhuisd naar de ambachtsweg en weer mee verhuisd naar de sterrebaan, waar we elkaar nu nog regelmatig ontmoeten. en samen in de showroom bij de oude […]

Elektrisch rijden met HP Autoservice

HP Autoservice is uw partner in elektrisch rijden

De elektrische auto is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Niet zo gek, als u bedenkt dat elektrisch rijden steeds goedkoper en toegankelijker wordt. Ook het laadpalennetwerk is inmiddels naast de elektrische auto onderdeel geworden van ons straatbeeld. Maar welke manier van elektrisch rijden past bij u? Dit kan namelijk op vele verschillende manieren. Maar welke manier van elektrisch rijden u ook kiest: HP Autoservice is uw partner.

Ruim en divers aanbod

De autobranche staat nooit stil. Elk merk heeft zo zijn eigen benadering van de toekomst, maar één ding is voor elk merk hetzelfde: de uitbreiding in het aanbod van hybride en volledig elektrisch aangedreven modellen. Als universeel Bovag autobedrijf bent u bij HP Autoservice in Utrecht aan het juiste adres voor een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands elektrisch auto’s en elektrische bedrijfswagens in onze showroom of anders zoeken wij hem voor u op.

[…]

Lente: Bandenwissel

De lente is begonnen; tijd voor bandenwissel

De lente is nu echt begonnen! Tijd om de winterbanden weer te verwisselen naar de zomerbanden! 

Voordelen van zomerbanden bij temperaturen boven de 7°C:

 • Met zomerbanden heeft u betere grip en een kortere remweg
 • De rolweerstand is minder, waardoor u brandstof bespaart
 • Minder geluidsproductie tijdens het rijden
 • Een zomerband slijt aanzienlijk minder snel

Plan nu uw afspraak online in. U mag ons ook bellen of een whatsapp bericht sturen voor een afspraak naar 030-2384000. Wij staan u graag te woord, ook voor al uw overige vragen.

Van harte welkom bij HP Autoservice Sterrebaan 12 3542DK Utrecht

SEPP 2023

SEPP 2023 HP Autoservice

SEPP 2023

Wat is dit en heb ik hier recht op?

Wat is SEPP?

SEPP staat voor Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren. Elk jaar wordt er vanuit de overheid een bepaalde pot ter beschikking gesteld waar je als particulier recht op hebt wanneer je een elektrische auto koopt of leaset.

Wanneer kom ik in aanmerking?

Vanaf 10 januari 2023 is het mogelijk om subsidie aan te vragen. Dit kan alleen als de koopovereenkomst is afgesloten op of na 1 januari 2023. 

Verder zijn er nog een aantal voorwaarden:

 • de auto is volledig elektrisch,
 • de auto is aangeschaft door een particulier,
 • de auto staat minimaal 3 jaar onafgebroken op naam van de aanvrager (voor Private Lease is dit 4 jaar),
 • de catalogusprijs van de auto is minimaal €12.000,- en maximaal €45.000,-,
 • de actieradius is minimaal 120 kilometer
 • de elektrische auto is  gekocht bij een autobedrijf. 

Op=OP

Voor nieuwe […]

Een groet van HP Autoservice

Zo vlak voor het einde van 2022 willen wij iedereen bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en de goede samenwerking. Wij kijken uit naar onze samenwerkingen in de toekomst. Mochten wij ergens mee kunnen helpen m.b.t. de auto, dan horen wij het graag!

Wat doen we allemaal voor onze klanten?

Wij horen vaak van onze klanten; o doen jullie dat ook….

Daarom voor u even op een rijtje wat wij voor u kunnen betekenen:

Werkplaats:

 • APK
 • Grote of kleine onderhoudsbeurt
 • Airco reparatie en/of service
 • Alles met banden (nieuwe banden, wissel, opslag, uitlijnen, balanceren)
 • Alle soorten reparaties (ook ruiten)
 • Schadeherstel
 • Kortom alles voor alle merken auto’s, ook bedrijfswagens.

Verder doen wij:

 • Verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, alle merken, ook bedrijfswagens.
 • Wij leveren ook leaseauto’s uit onze eigen voorraad of degene […]

Bandenwissel bij HP Autoservice

Vanwege de weersomstandigheden iets later dan u gewend bent, maar de bandenwissel weken bij HP Autoservice in Utrecht zijn weer begonnen.

Plan nu uw afspraak online in! 
Voor een banden of wielen wissel bent u van harte welkom.
Wij kunnen u wat banden betreft het volgende aanbieden:
– Het wisselen van winter- en zomerbanden / wielen.
– Opslag van uw winter- of zomerbandenset.
– Advies over de profieldiepte van uw banden, voor uw eigen veiligheid.
– Zorgen voor de juiste bandenspanning (bij de wissel wordt de bandenspanning altijd gecontroleerd)Balanceren van uw wielen.
– Het uitlijnen van uw auto.
– Reparatie van uw banden. (Heeft u een HP-pas dan is dit gratis)

Wij adviseren u om gelijk een winterinspectie te laten doen aan uw auto. Heeft u een HP-pas dan is de winterinspectie gratis.
Een afspraak maakt u eenvoudig online of u belt 030-2384000 dan staan wij u graag te woord, ook voor uw overige vragen.
De bandenwissel combineren met onderhoud en/ of APK is ook mogelijk.
Van harte welkom bij HP Autoservice, ons team staat voor u klaar!

Uw gewenste auto niet in onze voorraad? Wij zoeken hem graag voor u op!

Staat uw gewenste auto niet in onze voorraad? Wij gaan graag voor u opzoek naar de auto die past bij uw wensen! Neem contact met ons op om uw wensen door te nemen. Telefoon of WhatsApp 030-2384000 of stuur een mail.

Voor een overzicht van onze voorraad kunt u kijken op www.hpautoservice.nl/occasions. Zoals u ziet leveren wij occasions in verschillende merken, modellen en prijsklassen. Diesel, benzine, LPG, hybride of elektrisch. Handgeschakeld of automaat. En natuurlijk ook verschillende carosserievormen zoals MPV, SUV, bestelwagen, stationcar enzovoorts. Voor privé of als bedrijfswagen.

Welkom bij HP Autoservice, een volledig gecertificeerd Bovag autobedrijf! Bent u geïnteresseerd in één van onze occasions? Bij HP Autoservice vindt u altijd die ene auto met net dat beetje extra, volledig onderhouden en altijd voorzien van een correcte kilometerstand. Aflevering inclusief 6 maanden Bovag garantie! onderhoud en reconditioneren behoort ook tot de mogelijkheden, informeer naar de voorwaarden.

HP Autoservice biedt onderdak aan een […]

Aircocheck bij HP Autoservice

Aircocheck bij HP Autoservice in Utrecht.

Door uw airco regelmatig te laten controleren worden muffe geurtjes, schimmels en dure reparaties voorkomen. Sterker nog, het komt de koelprestatie van de airco ten goede. Wilt u ook fris de zomer tegemoet rijden? Maak dan nu een afspraak via onze online agenda of bel 030-2384000.

Meer informatie over de airco en wat wij voor u kunnen betekenen vertellen wij u graag meer over en vind u op onze site.

U bent van harte welkom bij HP Autoservice voor al uw auto onderhoud en reparatie, APK keuring, banden en schade. Toe aan een andere auto of denkt u na over Private lease? Neem gerust contact met ons op! U vind ons op Sterrebaan 12 3542 DK Utrecht, lage weide, vlakbij Maarssenbroek.

Zomerbanden nu de beste keuze! HP Autoservice

Wij van HP Autoservice adviseren in de periode van eind maart tot oktober zomerbanden als beste en veiligste keuze voor uw auto en uzelf! Zomerbanden zijn speciaal gemaakt voor warmere omstandigheden. Het innovatieve rubbermengsel en bandenprofiel zorgen ervoor dat de autobanden ook bij oplopende temperaturen vormvast blijven, waarmee een stabiele wegligging met een optimale grip wordt gegarandeerd. Bij iedere geschikte band is er is sprake van een lage rolweerstand en een langzame en gelijkmatige bandenslijtage, wat tot meer rijcomfort en minder ruis leidt.

De juiste zomerbanden zorgen tevens voor een verkorte remweg en een lager brandstofverbruik. De banden zijn ontworpen voor het rijden op droog én nat wegdek. Let op!! De wettelijke minimale profieldiepte van de autobanden is 1,6 mm, maar het wordt aanbevolen om een minimale profieldiepte van 3 mm aan te houden. Een te laag profiel van de band verhoogt namelijk het risico op aquaplaning, geeft een mindere grip op de weg en […]

Back to top