Werkplaats van HP Autoservice

HP Autoservice in Lage Weide beschikt over een eigen werkplaats, waar diverse werkzaamheden aan uw auto uitgevoerd kunnen worden. Onze werkplaatschef is Reinald Vossestein. Hij helpt u graag verder met al uw technische vragen. HP Autoservice kan de wettelijk verplichte APK keuring voor u verzorgen, maar kan uw auto daarnaast ook een kleine of grote onderhoudsbeurt geven. Ook kunnen we u van dienst zijn met het de-monteren van zomer- en winterbanden en verhelpen we elektrische storingen door computers uit te lezen. Uiteraard zijn we u in de werkplaats ook graag van dienst met onderhoud aan uw airco.

APK Keuring

De APK keuring is verplicht voor iedere auto, het controle-interval hangt af van de leeftijd en het type auto. Bij een APK keuring kijken wij uw auto volledig na en voeren een uitlaatgastest met de TEN viergasmeter of de roetmeter uit. Op die manier zorgen we voor uw veiligheid op de weg en dragen daarnaast ook een steentje bij aan het milieu.

Onderhoud

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is het onderhoud van de auto een steeds gecompliceerder en daardoor belangrijker element van het autobezit geworden. Wie kent er niet de verhalen op verjaardagen waarbij gesuggereerd wordt dat olie verversen overbodig zou zijn. Bij de lokale buurtsuper is het zelfs blijvend in de aanbieding.

Deze verhalen kunt u het beste naast u neer leggen. Elke auto, ongeacht het gebruik, heeft gewoon onderhoud en ook olie met zijn eigen specificatie’s nodig. Daarom werken wij met Kroonoil zodat u verzekert bent van de juiste hoogwaardige olie in uw auto.Als u veel kilometers rijd vervuild (slijt) de olie. Maar als u bijna niets rijd en de auto staat meer stil dan dat hij gebruikt wordt vergaat de olie. Olie trekt namelijk vocht aan (hygroscopisch). De motor zelf is van metaal, dus u kunt wel nagaan wat water en metaal met elkaar doen.

Kortom goed onderhoud is belangrijk voor een betrouwbare auto. HP Autoservice geeft u graag een offerte voor passend onderhoud.

Zomer- en winterbanden

HP Autoservice staat in de omgeving van Utrecht en Maarssen bekend als een specialist op het gebied van velgen en banden. We kunnen de zomer- en winterbanden voor u wisselen, maar u daarnaast ook van dienst zijn met de opslag hiervan. Verder kunnen we een paar nieuwe velgen monteren en zullen we de banden balanceren om deze optimaal onder uw auto te monteren. Daarnaast hebben we een moderne uitlijnmachine tot onze beschikking, waarmee we zorgen dat u heerlijk rijdt en uw banden zo lang mogelijk mee gaan. HP Autoservice doet net even wat meer, ook wanneer we u onze service in de werkplaats aanbieden.

Elektronische storingen en airco’s

Heeft u te maken met een elektrische storing, bijvoorbeeld in de computer van uw auto? Wij kunnen alle merken uitlezen en op basis daarvan een reparatie aan uw auto uitvoeren. Daarnaast kunnen we u goed van dienst zijn met betrekking tot uw airco, die u eens in de 2 jaar een servicebeurt dient te geven. Wij zijn aircospecialist en stellen een vakkundige diagnose, om u vanuit de werkplaats een optimaal rijplezier te kunnen bieden.

Back to top