Wie zijn wij en wat is onze geschiedenis?

Hugo Peters startte op 16-jarige leeftijd met het sleutelen aan auto’s, gewoon in de schuur op de boerderij van zijn vader. Nadat hij de eerste klanten had gevonden begon de klantenkring al snel groter te groeien. Op 1 januari 1999 startte Hugo met HP Autoservice gewoon in de schuur. Hugo werkte in die jaren steeds meer voor HP Autoservice en steeds minder voor zijn werkgever, zo kon het bedrijf rustig opgebouwd worden. Arieke doet vanaf het begin de administratie en de marketing. Samen als team bezig om HP Autoservice te laten groeien. Het doel van HP Autoservice als bedrijf is; De klant centraal! Wat is het beste voor de klant, veiligheid, veel rijplezier en betaalbaar en natuurlijk de persoonlijke gesprekken met de klant. Voor ons is en blijft onze klant het belangrijkste onderdeel van de auto!

HP Autoservice groeit door en het werd tijd voor een volgende stap. In 2002 verhuizen we naar de Ambachtsweg in Utrecht! Een mooie bedrijfshal waarin, zo dacht Hugo, hij jaren mee vooruit kan! Er kwam een personeelslid bij en er kwam te weinig ruimte voor de verkoopauto’s. HP Autoservice groeit in 4 jaar tijd uit zijn jasje. Opzoek dus naar een nieuwe plek.

In 2005 vinden we een pand aan de sterrebaan 12 in Utrecht. Vlakbij en 10x zo groot. Dat moet groot genoeg zijn. We kopen het pand en gaan verbouwen. Een mooie showroom en nuiten terrein voor de occasions, een ruime, lichte werkplaats en een schade afdeling.  Op oudjaarsdag verhuizen we alles van de ambachtsweg naar de sterrebaan en vanaf 1 januari 2006 is HP Autoservice gevestigd aan de Sterrebaan 12 in Utrecht, op industrieterrein Lage Weide.

Na 12 jaar gewerkt te hebben, is het tijd geworden voor weer een verbouwing. We zijn gegroeid als bedrijf en ook in personeel. We hebben ervoor gekozen om de receptie te verplaatsen tegen de werkplaats aan. De showroom is veel ruimer geworden, er is een gezellige klantenruimte gekomen en ons personeel heeft een eigen kantine gekregen.

Inmiddels is HP Autoservice hét allround universeel BOVAG autobedrijf, voor de regio Utrecht en Maarssen. We vormen een team met onze 3 monteurs, 1 service adviseur/ verkoper en onze zoon en vader! We zijn echt trots op ons team en bedrijf! Ook al zijn we door de jaren heen groter geworden, voor ons blijft de klant altijd het belangrijkste onderdeel van de auto!

Speerpunten van HP Autoservice:

  • Kwaliteit en service
  • Persoonlijk contact
  • Volledige transparantie

Bij HP Autoservice houden we van goede service, waarbij we net even verder gaan dan u wellicht zou verwachten. Daarnaast zorgen we graag voor een persoonlijk contact. Hugo, Dennis en Reinald nemen graag de tijd voor u, bijvoorbeeld om eens door de werkplaats heen te lopen. We werken volledig transparant, zodat u weet hoe we werken en waar de kosten vandaan komen. Uiteraard zorgen we er binnen onze bedrijfsvoering voor dat het onderhoud of een reparatie aan uw auto uitstekend betaalbaar blijft, zodat we allemaal in een nette, veilige auto kunnen rijden.

Ons bedrijf:

We beschikken over een moderne en ruime werkplaats, waar ons vakkundige personeel hard werkt. We werken volledig volgens de fabrieksspecificaties, zodat u blijft profiteren van de fabrieksgarantie. Verder hebben we een showroom met diverse occasions tot onze beschikking. Wilt u een nieuwe auto aanschaffen? Wij helpen u graag.

Verder beschikken we over een schadeherstel afdeling met een eigen spuitcabine, zodat we u van dienst kunnen zijn bij verschillende soorten schades. Tenslotte hebben we een lease-tak, waardoor u een nieuwe leaseauto aan kunt schaffen, gebruik kunt maken van shortlease of we een reparatie aan uw bestaande leasewagen uit kunnen voeren.

Neem een kijkje bij ons binnen:

Openingstijden:

HP Autoservice is van maandag tot en met vrijdag geopend, van 8:00 – 17:00 uur. En op zaterdag van 9:00 tot 15:00 uur.Wilt u op zaterdag langskomen? Houd er rekening mee dat we tussen 12:30 en 13:00 uur gebruik maken van de lunch.

Wilt u zelf eens een kijkje komen nemen in ons bedrijf, of meer weten over een van de diensten die we leveren? Kijk gerust eens rond bij ons op de website, neem contact op of kom gewoon eens langs zodat we u bijvoorbeeld de showroom met occasions of de werkplaats kunnen laten zien.

Back to top