HP Autoservice Event 2018

We mogen terug zien op een zeer geslaagd HP Autoservice Event, dat we gehouden hebben op 7 april 2018. Iedereen hartelijk dank hiervoor, zonder u was het niet mogelijk geweest! Een verslagje hoe het was leest u hier.  En een filmpje hebben we ook.

Event

Op 7 april 2018 kunt u, ons verbouwde pand bewonderen. Als bedrijf vinden we het belangrijk dat u zich altijd welkom voelt. Op deze dag
bent u extra welkom, om een kijkje te komen nemen. Voor ons bent ú het belangrijkste onderdeel van de auto. Daarom nemen we u graag mee in ons bedrijf om te laten zien hoe we werken en wat we voor u en uw auto kunnen doen. Onze visie voor HP Autoservice is: Wij willen voortdurend onze klanten hún bestemming laten bereiken door optimale automobiliteit! Vanuit deze visie staan wij klaar voor al onze klanten!

Op ons Event is er voor iedereen iets leuks te zien, doen en proeven. Hoe ziet bijvoorbeeld een oude T-Ford van 1914 eruit of leer van één van onze monteurs hoe u de olie moet peilen. Samen maken we deze dag tot een ware beleving voor jong en oud. Voor de kinderen is er een springkussen en een speurtocht waarmee ze een leuke prijs kunnen winnen!
Daarnaast hebben we een aantal partners uitgenodigd waar we veel mee samenwerken en die hun bedrijven laten zien!
Onze partners zullen ieder op hun eigen manier hun specialiteiten laten zien in hun stand. Ervaar bijvoorbeeld hoe goed zicht op de weg voor betere veiligheid kan zorgen. Of hoe fietst nu zo’n elektrische fiets? Of bent u op zoek naar een goede rijschool. Misschien bent u, net als wij, geïnteresseerd in duurzame energie, bij ons komt u er achter dat deze energie dichterbij is dan u wellicht denkt. Zo hebben al onze partners iets gaafs te vertellen en te laten zien. Wij hopen u te ontmoeten!

Partners

Pieter Gerrit Smit van Kok Optiek uit Breukelen zal deze dag aanwezig zijn met een DNeye scanner om geheel vrijblijvend uw ogen te meten. U kunt meer informatie vinden over deze scanner op:https://www.kokoptiek.nl/het-nieuwe-meten/. Ina Verlaan van, Ina Verlaan interieuradvies,  heeft ons heel goed advies gegeven voor de verbouwing van HP Autoservice en wil dit ook graag aan u laten zien tijdens het event. Alex van der Linden van  KL2000 is op het event aanwezig met een aantal elektrische fietsen. Dirk Jan Peters van Energiek installaties is aanwezig om u te laten zien wat er mogelijk is m.b.t. duurzaamheid.  Arjen en Eline Peters van Peters Metaal en Bouw hebben de verbouwing van HP Autoservice gedaan, dit willen zij ook graag aan u laten zien, ook laten zij graag zien wat zij nog meer te bieden hebben ook in metaalbewerking, zoals handgemaakte stalen deuren. Autorijden kan niet zonder rijbewijs daarom hebben wij  Keystone uitgenodigd.

HP Autoservice

Wij nemen u graag mee, op ons HP Autoservice Event, in een rondje door ons bedrijf. Wij laten zien dat u voor ons het belangrijkste onderdeel van de auto bent! En natuurlijk ook laten zien en voelen wie wij zijn en wat we voor u kunnen betekenen.

Zo hebben wij een mooie voorraad occasions voor u klaar staan in onze veel ruimere showroom. Staat de auto die u zoekt er niet bij? Dan denken Hugo en Dennis graag met u mee, zodat we de juiste auto gaan vinden! Twijfelt u over een auto kopen of leasen? Voor beide kunt u bij Hugo terecht, hij kan alle voors en tegens met u bespreken. Ieder mens en zijn situatie is anders en daarom is het belangrijk om hier eerst eens rustig samen over te praten.

We laten u ook graag de nieuwe receptie zien! Dennis is heel blij met zijn nieuwe plek. Hij heeft nu goed overzicht in de showroom en de werkplaats. Hij helpt u graag in de showroom bij de aankoop van een auto, maar ook als u vragen heeft m.b.t. het onderhoud van uw auto. Wij vinden het heel belangrijk dat u met plezier auto rijdt. Daar hoort ook onderhoud bij voor uw eigen veiligheid, maar ook voor de levensduur van uw auto. Dennis denkt graag mee en geeft advies hoe u de auto het beste kan onderhouden, binnen de kader van uw portemonnee. Onze visie is: Wij willen voortdurend onze klanten hun bestemming laten bereiken door optimale automobiliteit. Wij hebben de kennis en kunde en volgen de ontwikkelingen en daarmee zetten wij in op topkwaliteit en topservice met een beleving van een dorpsgarage. Wij vinden het fijn om u te helpen ook met het wisselen van een lampje of met een lekke band, dit doen wij trouwens gratis als u in het bezit bent van een HPpas ( onze klantenpas).

De werkplaats kunt u nu makkelijk inkijken. U ziet bijvoorbeeld Reinald een APK-keuring en aircoservice doen, Dirk-Jan een motorstoring oplossen en Wouter een distributieriem vervangen, als u voor de receptie staat. Een kijkje in de keuken is altijd leuk en interessant. U ziet dan ook de vernieuwde banden opslag voor de zomer en winterbanden. Mooi gemaakt door Arjen Peters.

De schade-afdeling is nu ook helemaal geïntegreerd in de werkplaats, daar kunt u Hugo ook vinden. De schade aan de auto’s van onze klanten repareert hij graag zelf. Dit kan zeker als u een Bovag autoverzekering heeft, daarmee kunt u namelijk zelf kiezen wie uw auto repareert.

Op het dak van ons pand heeft Dirk-Jan Peters zonnepanelen geplaatst. Wij houden van duurzaam ondernemen en daar hebben we bij de verbouwing ook rekening mee gehouden. Door de zonnepanelen kunnen we nu elektrisch verwarmen en koelen bijvoorbeeld. Ook kunnen de elektrische auto’s opgeladen worden bij ons oplaadpunt op zonnestroom.

Wij zijn ook trots op de mooie, vernieuwde klantenwachtruimte die we nu hebben. U kunt rustig koffiedrinken en een tijdschrift lezen of werken in een gezellige ruimte met gratis wifi.

Zo is er nog veel meer te laten zien op ons Event. Kom zeker ook even kijken bij de prachtig gepoetste T-Ford uit 1914, waar de vader van Arieke erg trots op is (en wij ook!). U kunt ook de namen van oude gereedschappen raden en daarmee een leuke prijs winnen. Of kom de foto’s bekijken die hangen in de showroom, die laten een stukje geschiedenis zien van HP Autoservice. De oude schuur waar het allemaal begon, de eerste auto van Hugo, Jelle als klein mannetje al aan het werk bij papa, Huug die een auto aan het wassen is, wat hij al 12 jaar doet voor ons en natuurlijk Arieke die met de administratie bezig is. Echt de moeite waard om met een heerlijke koffie of thee van Marcello een tijdje bij stil te staan.

Wij zien er naar uit om u te ontmoeten op 7 april!

Hugo & Arieke, Dennis, Huug, Reinald, Dirk-Jan, Wouter en Jelle

Showroom HP Autoservice
werkplaats HP Autoservice
duurzaamheid HP Autoservice

Peters Metaal en Bouw

Arjen & Eline Peters van Peters Metaal en Bouw hebben de verbouwing van HP Autoservice gerealiseerd. Het is echt heel mooi geworden! Dat kunt u komen bekijken tijdens het event. Arjen denkt goed mee en kan alles zelf maken, wat wij erg prettig vinden. Zijn specialiteit en passie is toch wel metaal. Dit willen zij, naast alles wat ze bij ons hebben gedaan, presenteren tijdens het event.

Energiek Installaties NRGK

Duurzaam ondernemen vinden wij heel belangrijk! Dirk-Jan Peters van NRGK bij ons bijvoorbeeld zonnepanelen op het dak geplaatst zodat wij met stroom geheel zelfvoorzienend zijn. Ook heeft hij ervoor gezorgd dat we nu al verschillende ruimte elektrisch kunnen verwarmen. Dirk-Jan is ook aanwezig op ons event en zal nog veel laten zien wat er mogelijk is met duurzaamheid.

Keystone

Autorijden gaat niet zonder rijbewijs. En een rijbewijs haal je niet zonder een rijles bij een goede rijschool! Ton en Mary-Ann Wiersema zijn met een lesauto aanwezig op het event. Zij geven niet zomaar rijles, ze bieden een totale rijopleiding. Ze geven reguliere rijles, rijangst begeleiding maar ook hebben ze speciale aandacht voor mensen met ADHD of autisme. Uit ervaring kunnen wij deze rijschool van harte aanbevelen!

Kokoptiek Breukelen

Een berichtje van  Pieter Gerrit Smit van Kokoptiek Breukelen:

Onze goede vrienden Hugo en Arieke Peters hebben hun prachtige bedrijf verbouwd.
Zij organiseren een Event om dit aan hun klanten maar ook aan onze klanten te laten zien.
Wij als Kok Optiek zullen die dag ook aanwezig zijn met een DNeye scanner om geheel vrijblijvend uw ogen te meten.
U kunt meer informatie vinden over deze scanner op:https://www.kokoptiek.nl/het-nieuwe-meten/

Mede namens Hugo en Arieke heten wij u van harte welkom..
Ook de kinderen zijn van harte welkom.
Er is van alles te beleven.

Ina Verlaan Interieuradvies

We wilden graag verbouwen maar hoe doe je dat het beste zodat het echt mooi wordt? Ina Verlaan heeft ons daar heel goed bij geholpen. Ze dacht mee, gaf advies, maakte tekeningen, overlegde met Arjen, kwam kijken als we hulp nodig hadden en leverde bijvoorbeeld de prachtige stoelen in de klantenruimte. Op het event is Ina er ook en is er nog veel meer te zien van wat zij doet.

KL2000 tweewielers

Alex van der Linden heeft al jaren een fietsenwinkel in Bisonspoor, Maarssenbroek. Bij ons om de hoek dus. Zij repareren fietsen en verkopen fietsen.  Wellicht heeft u weleens gedacht; hoe fietst dat nou een elektrische fiets en welke is nu het beste voor mij? Op het event hebben Alex en zijn zoon Dennis een aantal elektrische fietsen bij zich. U krijgt dus de kans om de e-bike echt te ervaren en al uw vragen te stellen!

Back to top