Erkenningen en BOVAG gecertificeerd autobedrijf

HP Autoservice beschikt over een aantal verschillende erkenningen en certificeringen, waarmee we ervoor zorgen dat u kiest voor pure kwaliteit. We werken volgens strenge richtlijnen en normen, om er op die manier voor te zorgen dat u maximaal plezier heeft van uw auto. We zijn trots op de erkenningen en certificeringen die we hebben mogen ontvangen, maar zijn daarnaast altijd op zoek naar verdere verbetering. We bieden u niets minder dan het beste, op basis van onze passie voor auto’s en de vakkundige kennis die we daar over hebben.

BOVAG keurmerk

We zijn een BOVAG gecertificeerd autobedrijf. BOVAG staat voor een keurmerk op het gebied van mobiliteit. Het staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij doen daar als autobedrijf graag een uitstekende service bovenop, waardoor u kiest voor een compleet pakket dat op een zeer degelijke manier in elkaar zit.

RDW certificering

HP Autoservice beschikt daarnaast bijvoorbeeld over een RDW certificering. Dit houdt in dat we gebruik kunnen maken van RDW Services, bijvoorbeeld om het Kentekenregister (BKR) en het register Wettelijke Aansprakelijkheid Motorvoertuigen (CR-WAM) te raadplegen. We kunnen er bovendien mutaties in doen, op  basis van de erkenning die we vanuit de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) hebben ontvangen.

Ook zijn we een RDW erkend APK keuringsstation. Dat betekent dat we de APK voor u uit mogen voeren en u daarmee een controle kunnen bieden die u verzekerd van een of meerdere jaren veilig rijplezier op de weg. Dient er iets gerepareerd of vervangen te worden? Dan kunnen we dat ook meteen voor u doen.

NAP-erkenning

Verder beschikken we over een NAP-erkenning. NAP staat voor Nationale Autopas en men richt zich op de kilometerstanden van een auto. Het is van groot belang dat deze kloppen met het daadwerkelijk gereden aantal kilometers, aangezien deze factor over het algemeen een rol speelt in de waardebepaling van de auto. Wij werken op een eerlijke manier met kilometerstanden en hebben daarom de NAP-erkenning gekregen.

Aangesloten bij ROBnet

Tenslotte zijn we als HP Autoservice aangesloten bij ROBnet. Dit is een communicatiesysteem binnen de branche, die de Vereniging ROB exploiteert. Wij zorgen er op die manier voor dat u zo min mogelijk omkijken heeft naar reparaties, onderhoud en banden, op het moment dat u een leaseauto afneemt. Verder zorgen we bijvoorbeeld voor vervangend vervoer en de efficiënte administratie van onderlinge transacties, zodat u op een prettige manier gebruik kunt maken van de auto.

100% onderhouden label

Wij, als team van HP Autoservice in Utrecht zijn trots dat wij aangesloten zijn bij Stichting 100% onderhouden. Wij onderstrepen hun mening en doel dat een auto die 100% onderhouden is altijd het beste is voor u als klant; voor de veiligheid, portemonnee en duurzaamheid. Dit past ook geheel in onze Visie: Wij willen voortdurend onze klanten hún bestemming laten bereiken door optimale automobiliteit! Dit bereik je mede door goed onderhoud en advies voor u als klant. Ook als u een auto koopt bij HP Autoservice is 100% onderhouden belangrijk. Wij doen ons uiterste best zoveel mogelijk 100% onderhouden auto’s in onze showroom te zetten en in te ruilen. Wij streven er naar al onze auto’s 100% te onderhouden, soms maakt een klant een andere keuze, maar dat betekent dat er geen 100% onderhouden label bij geplaatst kan worden en dus ook niet bij de verkoop van de auto. Wij adviseren daarom ook goed en op tijd uw auto te onderhouden. Wij staan dan ook 100% achter deze Stichting. Dit onderstreept ook nog eens onze slogan: Omdat u het belangrijkste onderdeel van de auto bent!

Back to top