Voorkom stress langs de weg door pech: Tip van HP Autoservice

Voorkom stress langs de weg door pech: Tip van HP Autoservice!

HP Autoservice uit Utrecht geeft u graag een tip om stress langs de weg door pech te voorkomen! Gaat u binnenkort met de auto op vakantie? Laat dan voor vertrek een onderhoudsbeurt uitvoeren. Veel pechgevallen gebeuren namelijk in de zomer. Pech kan natuurlijk niet altijd worden voorkomen, maar ook zaken als verborgen foutmeldingen in de software worden gecontroleerd tijdens een onderhoudsbeurt. Zo gaat u met maximale zekerheid op pad.

Dit is de Top 5 van meest voorkomende pechgevallen tijdens de vakantie en zijn te voorkomen door goed onderhoud:

1. Een lege accu
2. Niet goed werkende dynamo
3. Problemen met de versnellingsbak
4. Koelproblemen
5. Vermogensverlies van de auto

Ga goed voorbereid op pad en maak vandaag nog een afspraak voor een onderhoudsbeurt.

Pechhulp

Bovag pechhulp staat voor twee belangrijke elementen: kennis en expertise, samen met de vertrouwde mobiliteit die u kent van Bovag. HP Autoservice zorgt er als uw bekende autobedrijf voor dat u er nooit alleen voor komt te staan wanneer uw auto hapert, of u deze helemaal niet meer aan de praat krijgt. Wij komen onderweg bij u langs, om ervoor te zorgen dat u weer veilig de weg op kunt. De Bovag pechhulp zorgt ervoor dat u kiest voor de lokale kennis in Utrecht of Maarssen van uw auto, terwijl u profiteert van de scherpe tarieven en mobiliteit zoals die past bij Bovag.

U kun natuurlijk ook bij HP Autoservice een Bovag Pechhulp afsluiten. Dennis doet het graag voor u of wil u er bij helpen! Bel Dennis dan even op Tel. 030-2384000

Back to top