Kleine onderhoudsbeurt voor uw auto uit laten voeren

Wilt u een kleine beurt voor uw auto uit laten voeren, bijvoorbeeld omdat het een jaar geleden is dat u onderhoud uit heeft laten voeren? Dan bent u bij HP Autoservice in Utrecht aan het juiste adres. Het is verstandig om dit regelmatig te laten doen. U zorgt er op die manier voor dat uw auto in een uitstekende conditie verkeert, maar u zorgt er daarnaast voor dat u de restwaarde op een uitstekende manier kunt behouden. HP Autoservice kan de kleine beurt voor uw auto uitvoeren, zodat u de komende tijd weer heerlijk comfortabel de weg op kunt.

ONDERDELEN VAN DE KLEINE BEURT

Tijdens de kleine beurt kijken we naar een aantal verschillende onderdelen. We controleren  essentiële onderdelen van uw auto, om ervoor te zorgen dat u weer veilig en comfortabel de weg op kunt. We controleren onder andere de olie en het oliefilter, maar kijken ook naar  de uitlaat, de remmen, de banden en de accu . Verder kijken we tijdens een kleine beurt voor uw auto naar de verlichting en de ruitenwissers, zodat u daar op een uitstekende manier gebruik van kunt blijven maken in uw auto.

MOMENT VAN DE KLEINE BEURT

U kunt de kleine beurt het best 1x per jaar uit laten voeren, of nadat u 20.000 kilometer heeft gereden. U zorgt op die manier voor een periodieke vorm van onderhoud, waardoor uw auto zich doorlopend in een goede staat zal bevinden. Rijdt u meer dan 20.000 kilometer per jaar? Dan is het verstandig om wat vaker langs de komen, aangezien er eerder sprake zal zijn van slijtage. Probeer in alle andere gevallen in ieder geval 1x per jaar langs te komen. Maak een afspraak voor de kleine beurt van uw auto, om er op die manier voor te zorgen dat we het juiste onderhoud voor u uit kunnen voeren.

KLEINE BEURT OF GROTE BEURT

Wilt u een onderhoudsbeurt uit laten voeren, maar weet u niet zeker of de kleine beurt voor uw auto of de grote beurt het meest geschikt is? In principe behoort alleen de kleine beurt tot het periodieke onderhoud. Tijdens een grote onderhoudsbeurt kijken we naar een aantal aanvullende onderdelen. Het is echter sterk afhankelijk van het merk en model auto wat er onderdeel uitmaakt van de grote beurt. We houden ons bij HP Autoservice altijd aan de voorschriften zoals de fabrikant die opgeeft, om ervoor te zorgen dat we het onderhoud voor uw auto op de juiste manier uitvoeren.

Back to top