Bovag pechhulp van HP Autoservice

Bovag pechhulp staat voor twee belangrijke elementen: kennis en expertise, samen met de vertrouwde mobiliteit die u kent van Bovag. HP Autoservice zorgt er als uw bekende autobedrijf voor dat u er nooit alleen voor komt te staan wanneer uw auto hapert, of u deze helemaal niet meer aan de praat krijgt. Wij komen onderweg bij u langs, om ervoor te zorgen dat u weer veilig de weg op kunt. De Bovag pechhulp zorgt ervoor dat u kiest voor de lokale kennis in Utrecht of Maarssen van uw auto, terwijl u profiteert van de scherpe tarieven en mobiliteit zoals die past bij Bovag.

PECHHULP VAN UW EIGEN BOVAG-BEDRIJF

U kiest met de Bovag pechhulp voor hulp van uw eigen autobedrijf. Wij werken vanuit Lage Weide met een eigen werkplaats en zorgen er op die manier onder andere voor dat we uw airco kunnen repareren, u van dienst kunnen zijn bij schade en we het onderhoud uit kunnen voeren. Dit zorgt ervoor dat we uw auto van binnen en van buiten kennen, waardoor het een goed idee is om ook de pechhulp aan ons over te laten. Met de Bovag pechhulp zorgen we ervoor dat u altijd weer zo snel mogelijk op weg bent.

SCHERPE TARIEVEN

Dankzij de Bovag pechhulp bent u zeker van scherpe tarieven. We zorgen er samen met een groot aantal autobedrijven voor dat we al vanaf een paar tientjes per jaar voor hulp onderweg kunnen zorgen. U profiteert aan de ene kant van de grote schaal van Bovag in heel Nederland, terwijl u aan de andere kant kiest voor ons specifieke vakmanschap. Het is de combinatie van deze elementen die de Bovag pechhulp tot een interessante keuze maakt. Uiteraard kunnen we u meer vertellen over de specifieke tarieven, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

VERTROUWDE BOVAG-MOBILITEIT

De vertrouwde Bovag mobiliteit binnen de Bovag pechhulp zorgt ervoor dat u er nooit alleen voor komt te staan, op het moment dat uw auto u in de steek dreigt te laten. Bovag is de branchevereniging voor autobedrijven, waardoor u er zeker van bent dat men kennis van zaken heeft. Dit komt onder andere tot uiting in de slimme manier waarop men de pechhulp in elkaar heeft weten te zetten. We sluiten ons daar als HP Autoservice graag bij aan. We zorgen er op die manier voor dat u in Utrecht en Maarssen altijd kunt rekenen op een uitstekende ondersteuning bij pech onderweg.

Back to top