beperkt zicht

Voorkom beperkt zicht op de weg!

Zo voorkomt u beperkt zicht!

Niets is zo storend als beslagen autoruiten. Dat zorgt voor beperkt zicht en is zelfs gevaarlijk! Laat daarom die natte paraplu niet op de achterbank liggen voor de volgende regenachtige dag! Vochtige spullen veroorzaken namelijk condens. Datzelfde geldt voor een natte regenjas, of de vochtige zwemkleding van uw (klein)kinderen. Ook op die manier voorkomt u beslagen autoruiten. Tevens is het zaak om regelmatig de binnenkant van de ruiten goed schoon te maken met een ontvettend reinigingsmiddel. Dat zorgt dat er geen vuil aan de binnenkant van de ruit zit en het vocht dat op de ruit komt sneller kan verdampen als de blower met airco aan gezet word. En u dus sneller weer veiliger en beter zicht heeft!

Wat u zou kunnen doen is om tijdens het ramen zemen van uw huis even de doek over de binnenkant van de autoruiten halen, dat is minstens zo effectief als de meeste middeltjes die aangeboden worden als speciaal voor dit doel. Een kleine moeite voor een groot gemak en een stukje veiligheid voor u en de mede weggebruiker.

Bij ons kunt u de autoruiten laten schoonmaken aan de binnenkant, mocht u dat willen dan kunt u ons dat vragen tijdens het maken van de afspraak voor onderhoud, APK of reparatie aan uw auto.

Vragen of heeft u hulp nodig? Het team van HP Autoservice helpt u graag, ook met schone ruiten! Bel 030-2384000, whatsappen kan ook naar dat nummer! of stuur een email naar [email protected]

HP Autoservice Sterrebaan 12 3542 DK Utrecht

www.hpautoservice.nl

Back to top