APK keuring in Utrecht en Maarssen op Lage Weide

APK keuring in Utrecht en Maarssen. Nu actie bij HP Autoservice!  Maar wat is APK eigenlijk? APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Het is een verplichte keuring voor auto’s die ouder zijn dan 3 jaar. HP Autoservice kan de keuring voor u uitvoeren, zodat u weer veilig de weg op kunt. We kijken naar alle elementen die het RDW verplicht heeft gesteld, om ervoor te zorgen dat u aan alle voorwaarden voldoet. Is er sprake van een probleem of is er een bepaalde reparatie nodig? Dan brengen we u vooraf op de hoogte, zodat we in overleg kunnen bepalen hoe we de APK keuring een vervolg geven.

APK

De APK in Utrecht voeren we uit in onze werkplaats in Lage Weide vlak bij Maarssen. We werken tegen scherpe tarieven en zorgen ervoor dat uw auto zo snel mogelijk klaar is, zodat u daar weer veilig de weg mee op kunt. Wilt u een afspraak maken voor de APK keuring? Dan kunt u online een afspraak maken of even bellen met Dennis. Zorg ervoor dat de keuring in ieder geval plaatsvindt voor de datum waarop de geldigheid van de huidige keuring verloopt. Op die manier loopt u niet tegen eventuele problemen met het RDW aan.

PROFESSIONELE APK KEURING

Uiteraard voeren we tijdens uw APK in Maarssen / Utrecht een professionele keuring voor u uit. Wilt u de keuring direct combineren met een kleine of een grote onderhoudsbeurt? Dat is geen probleem, we zorgen er op die manier voor dat we uw auto vakkundig nakijken. U heeft het komende jaar in ieder geval geen omkijken naar uw auto, waardoor u weer veilig de weg op kunt. Bovendien voldoet u aan de verplichting en zorgt u er met het onderhoud voor dat u de waarde van uw auto zo goed mogelijk kunt behouden.

VERPLICHTE APK KEURING

De APK keuring is verplicht voor alle auto’s die 3 jaar of ouder zijn. Op die manier zorgt het RDW ervoor dat we op een veilige manier gebruik kunnen maken van de openbare weg. Afhankelijk van het type auto dat u rijdt dient u vervolgens ieder jaar of bijvoorbeeld eens in de twee jaar een keuring uit te laten voeren. Wij kunnen u daar uitstekend over adviseren, zodat u precies weet waar u aan toe bent. HP Autoservice kan de verplichte  APK II uitvoeren, uiteraard in combinatie met een keuringsbewijs of een keuringsrapport, afhankelijk van de uitslag van de APK keuring.

Actie APK HP Autoservice in Utrecht

HP Autoservice heeft nu een actie voor de APK keuring. U kunt nu voor maar € 29,50 incl btw uw auto bij ons laten apk keuren en dan kijken we gelijk GRATIS de vloeistoffen even voor u na. Zo kunt u, zeker als u uit Maarssen, Maarssenbroek, Utrecht, Haarzuilens of Vleuten komt, om de hoek voordelig uw APK keuring laten uitvoeren.

VANAF NU APK & VLOEISTOFCHECK VOOR € 29,50 INCL. BTW

rdw erkend

Is uw auto (bijna) toe aan APK?

Back to top