HP Autoservice

HP Autoservice nu ook bereikbaar via WhatsApp!

HP Autoservice is ook bereikbaar via WhatsApp

Vragen stellen aan het team van HP Autoservice kan sinds vandaag ook via WhatsApp. Dit is een extra communicatiemiddel naast bellen, e-mailen, social media of een bezoek aan ons bedrijf brengen. De WhatsApp wordt uitsluitend gebruikt voor het stellen van vragen, iets verduidelijken met een foto of het maken van afspraken, wij zien deze dienst niet als een reclamemogelijkheid.

Contact opnemen via WhatsApp

HP Autoservice is bereikbaar via telefoonnummer 030-2384000. Voeg dit telefoonnummer toe aan uw contacten en stel uw vraag direct via WhatsApp. Vragen die buiten openingstijden of op zondag binnenkomen worden de eerstvolgende werkdag beantwoord.

Vertrouwelijk

Het team van HP Autoservice gaat zeer zorgvuldig om met uw privacy. Wij versturen daarom nooit vertrouwelijke gegevens via WhatsApp. Deze gegevens vragen wij ook niet van u via WhatsApp. Wij adviseren u deze gegevens dan ook niet via WhatsApp aan ons te sturen. Hebben wij deze gegevens toch nodig om uw vraag te beantwoorden? Dan vragen wij dat via een ander communicatiemiddel

whatsapp HP Autoservice
Back to top