Autoverzekering afsluiten bij HP Autoservice

HP Autoservice in Utrecht zorgt ook voor een passende autoverzekering, zodat u zorgeloos op weg kunt. Wij helpen u graag zoeken naar de verzekering die precies aansluit op uw auto én uw autogebruik.

Wij bieden verzekeringen aan van de Bovag, maar ook van Actua Auto Service. Beide verzekeringen geven u diverse voordelen, niet alleen bij schade. Bij HP Autoservice in Utrecht, vlak bij Maarssen kunt u vrijblijvend een offerte op maat laten maken, voor diverse verzekeringsopties voor uw auto.

Omdat wij een Bovag autobedrijf zijn kunnen wij u optimaal adviseren over de Bovag autoverzekering, en maken die helemaal op maat voor uw auto. Het voordeel hiervan is dat u geen eigen risico betaalt bij een schadereparatie als u deze schade door ons laat repareren. Hierdoor bent u bij schade voordeliger uit!

Ook kunnen wij een autoverzekering voor u regelen bij Actua Auto Service.  Neem bijvoorbeeld de unieke Actua Auto Service Allrisk verzekering dan krijgt u:

  • 3 jaar nieuwwaarde/aanschafwaarde/dagwaarderegeling
  • verlengde garantie voordelen
  • jaarlijks een HP Autoservice Pas kado ( korting op onderhoud en apk)
  • uitgebreide pechhulp door vrijwel heel Europa
  • voor een aantrekkelijke prijs

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op via de telefoon: 030-2384000

Welkom bij HP Autoservice als u het beste wilt voor uzelf en uw auto, ook op het gebied van verzekeringen!

Alles in één hand en op één adres, gewoon omdat u het belangrijkste onderdeel van uw auto bent!

Autoverzekering afsluiten? Neem nu contact op met ons, wij geven u graag advies en een vrijblijvende offerte. Bel: 030-2384000. of stuur een mail naar [email protected]

Stuur ons een e-mail:

    Back to top