Verbouwing bij HP Autoservice

Deze week is de verbouwing gestart bij HP Autoservice.

In 1999 startte Hugo Peters HP Autoservice in een oude kippenschuur op de boerderij. Nog steeds hebben wij trouwe klanten die al vanaf die tijd bij ons komen voor het onderhoud van hun auto. Ook verkocht Hugo toen al occasions. Op onze Facebookpagina kun je daar overlezen in de reacties van mensen op een foto uit die tijd.

In 2002 verhuisden wij naar de Ambachtsweg in Utrecht en vanaf 2006 kan u ons vinden op de Sterrebaan 12 in Utrecht. Dat was toen een hele grote stap voor ons. Alleen nu na ruim 11 jaar zijn we toe aan een nieuwe verbouwing. Ina Verlaan heeft samen met ons nagedacht over de herinrichting van ons bedrijf. Daar zijn mooie plannen uit voort gekomen. Arjen Peters van Peters Metaal en Bouw is deze week gestart met de verbouwing.

Wat zijn de plannen: de showroom wordt groter, de receptie verhuisd meer richting werkplaats, de klantenruimte wordt opgeknapt en het personeel krijgt een eigen ruimte voor hun spullen en de pauze. U bent van harte welkom om langs te komen en de verbouwing te volgen. Ook zullen we regelmatig op Facebook en Instagram foto’s van de verbouwing plaatsen.

De verbouwing wordt zo uitgevoerd, dat u als klant er minimaal last van heeft. Want natuurlijk blijven wij gewoon doorwerken, met dezelfde Service die u van ons gewend bent.

 

Back to top