Airco HP Autoservice

Hoe schoon is de lucht in uw auto??

Hoe schoon is de lucht in uw auto?

In de meeste auto’s zit een airco. De meeste mensen gebruiken hem ook dagelijks. Hoe de airco werkt kunt u hier lezen en bekijken.

Zoals u kon lezen wordt in de airco de aangezogen lucht door de koellamellen van de verdamper geleid, waarbij het vocht uit de relatief warme lucht condenseert en de lucht afkoelt. Deze vochtige omgeving is een ideale leefomgeving voor de ontwikkeling van micro-organismen zoals bacteriën, gisten en schimmels. Bij het inschakelen van de airco worden deze samen met de koude lucht de auto ingeblazen en kan er een zeer onaangename en ongezonde lucht in de auto worden verspreid.

Met een goede aircoreiniger kunt u alle kanalen en de verdamper laten reinigen, met als resultaat frisse en zuivere lucht, vrij van bacteriën, schimmels en sporen. Doordat er weer schone lucht in het interieur wordt verspreidt, worden allergische reacties voorkomen. Het klimaat in de auto zal als gevolg van de reiniging met dit product weer aangenaam en comfortabel aanvoelen.

Deze behandeling doen wij graag voor u. dit kan gelijk met de aircoservice beurt gedaan worden. De aircoservicebeurt actie loopt nog tot 31 augustus 2016! Maak nu een afspraak online of bel met Dennis 030-2384000

op weg met een schone en frisse airco. Bekijk de animatie

Back to top