Bovag Pechhulp al vanaf € 40,- per jaar!!

Bovag pechhulp nu al vanaf € 40,- per jaar!

Pech zit in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Bij pech wilt u daarom eigenlijk maar één ding: direct geholpen worden! BOVAG Pechhulp schakelt meteen een professionele hulpdienst in om u weer op weg te helpen. Zo zorgen we ervoor dat u altijd mobiel bent en blijft. BOVAG Pechhulp staat altijd voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Waar u zich in Nederland of Europa ook bevindt. Een geruststellende gedachte.

Niemand kent uw auto beter dan uw eigen BOVAG Autobedrijf. Zou het niet fijn zijn als u ook onderweg kunt vertrouwen op de zekerheid van BOVAG? Dit kan met BOVAG Pechhulp.

Wellicht kent u de situatie. U bent met een auto vol kinderen op weg naar de sportvereniging. Ineens gaat er een lichtje branden op het dashboard. U moet stoppen. Daar staat u dan aan de kant van de weg. Of u probeert na de eerste nachtvorst ’s ochtends uw auto te starten. Wat u ook probeert: de motor slaat niet aan. Vervelend, zeker als u op tijd op een afspraak moet zijn.

Bij deze en veel andere pechsituaties wilt u snel weer op weg worden geholpen. Zou het dan niet fijn zijn als u dan ook kunt vertrouwen op de zekerheid van BOVAG? En dat zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten? Dat is precies waar BOVAG Pechhulp voor staat.

Met BOVAG Pechhulp weet u wat u krijgt, helder en overzichtelijk. Wat de aard van de pech ook is, met BOVAG Pechhulp kunt u uw reis weer ongestoord voortzetten. In de meeste gevallen wordt uw auto ter plekke gerepareerd en bent u direct weer mobiel. Het kan echter ook voorkomen dat uw auto niet direct te repareren is. In dat geval transporteren wij uw auto naar het BOVAG Autobedrijf.

De service transporteren naar eigen autobedrijf kost € 12,50 extraAls u de Bovag Pechhulp afsluit via HP autoservice, krijgt u deze service van ons Gratis!

U strandt binnen 25 km vanaf uw autobedrijf
Is uw auto niet ter plekke te repareren, dan wordt de auto naar uw eigen BOVAG Autobedrijf getransporteerd.

U strandt buiten 25 km vanaf uw autobedrijf
Is uw auto niet ter plekke te repareren, dan wordt de auto naar het dichtstbijzijnde BOVAG Autobedrijf getransporteerd. Indien de auto niet binnen 24 uur te repareren is en u de aanvullende dekking ‘vervoer naar eigen autobedrijf heeft afgesloten, dan wordt de auto naar uw eigen BOVAG Autobedrijf getransporteerd.

Wilt u Bovag Pechhulp afsluiten? neem dan contact met ons op en wij regelen het voor u!

Back to top