Koppakking vervangen bij HP Autoservice

 

Het vervangen van de koppakking bij HP Autoservice? Natuurlijk kunnen wij dat voor u doen! Weet u ook waar de koppakking zit en waar hij voor dient? De koppakking vind u tussen het motorblok en de cilinderkop. De koppakking is een waterdichte afdichting tussen deze twee motoronderdelen. Het moet waterdicht zijn zodat de motorolie en de koelvloeistof zich niet kunnen mengen.

WANNEER MOET U DE KOPPAKKING VERVANGEN?

Een lekke koppakking kan zorgen voor serieuze schade aan uw motor, waar bij de kosten zeer hoog kunnen oplopen. Een lekke koppakking word veelal veroorzaakt door slijtage en of ouderdom.  Dit slijtageproces word versneld wanneer u de auto niet rustig laat opwarmen maar direct hard gaat rijden. Dennis kan voor u bekijken wanneer bij uw auto de koppakking vervangen moet worden. Neem gerust geheel vrijblijvend, contact met hem op of kom langs en drink gelijk een bak koffie.

WAT KOST DE KOPPAKKING ?

De kosten zijn afhankelijk van het merk en type auto.Voor de exacte kosten doen wij graag een offerte. Het team van HP Autoservice kan  de koppakking van Alfa Romeo tot Volvo, dus van alle andere merken vervangen.

 

Back to top