Wintercheck bij HP Autoservice in Utrecht

De winter is het seizoen met de meeste pechgevallen, dat is niet vreemd, uw auto heeft het door de weersomstandigheden extra zwaar. Door de wintercheck te laten uitvoeren gaat u veilig de winter in, met minder kans op pech in de vrieskou. Met de wintercheck van HP Autoservice wordt uw auto op belangrijke punten gecontroleerd. Denk bijvoorbeeld aan het bandenprofiel, de accu, de verlichting en het oliepeil.

Uw auto heeft extra te lijden in de winter, niet alleen vanwege de vrieskou, maar bijvoorbeeld ook vanwege het strooizout waardoor uw auto eerder gaat roesten.

Wintercheck video

De kou veroorzaakt vaak problemen met de accu, waardoor de motor niet of slecht start. Ook hebben banden met minder profiel bij opvriezend water slechter grip op de weg, maar kunnen ook bij veel regen al dit water minder goed verwerken, u heeft dan sneller last van aquaplaning. Om dit voor te zijn, doet u de wintercheck. Zo gaat u veilig de winter in! U vind ons in Utrecht, vlak bij Maarssen, op industrieterrein Lage Weide!

Afspraak of offerte wintercheck bij HP Autoservice

Heeft u vragen over de wintercheck of wilt u deze combineren met de bandenwisselonderhoud of APK? Bel dan even voor advies en een afspraak, wij helpen u graag! Wij vinden het belangrijk dat u veilig onderweg bent, voor een betaalbare prijs! U kunt ook altijd zelf een afspraak maken via onze website.

De monteur kan tijdens het uitvoeren van de check mankementen aan uw auto ontdekken. Hij zal u vragen om toestemming voor reparatie of vervanging van deze onderdelen. Zo weet u altijd waaraan u toe bent. Vraag nu een offerte aan voor een wintercheck bij HP Autoservice! Wij staan u graag persoonlijk te woord 030-2384000. Heeft u een HP-pas? Dan is de wintercheck gratis!

winterbanden HP Autoservice
wintercheck
Back to top