Vervangend vervoer bij HP Autoservice

U profiteert bij HP Autoservice altijd van een efficiënte en vakkundige reparatie of onderhoudsbeurt, waardoor u uw auto zo kort mogelijk hoeft te missen. Dat neemt echter niet weg dat we er even mee aan de slag zullen zijn. U kunt ervoor kiezen om te wachten in onze klantenruimte onder het genot van een lekker kopje koffie of thee, gratis wifi en de krant of een tijdschrift.  Voor de wat langere wachttijd adviseren wij u om gebruik te maken van ons vervangend vervoer in de vorm van een auto of fiets.

AUTO OF FIETS RESERVEREN

Wij vragen u de auto of fiets vooraf te reserveren, aangezien we op die manier in kunnen schatten welke middelen we tot onze beschikking hebben en wat we u het best mee kunnen geven. Woont u in de omgeving, of is het een mooie dag? Kies dan voor de ( elektrische) fiets! Deze is altijd volledig gratis en is bovendien goed voor uw gezondheid. Daarnaast kunt u met een fiets de uitstoot van bijvoorbeeld CO2 in het milieu drastisch beperken, waardoor u de mogelijkheid aangrijpt om uw steentje bij te dragen aan een beter milieu voor ons allemaal.

AUTO OF HAAL- EN BRENGSERVICE

De auto’s zijn van een relatief klein formaat, zodat u ze optimaal in kunt zetten voor uw woon-werkverkeer. Heeft u een ander type auto nodig, bijvoorbeeld omdat u bepaalde goederen wilt kunnen vervoeren? Dat is geen probleem, maar we vragen u dan vooraf even contact met ons op te nemen. Op die manier kan onze receptionist ervoor zorgen dat er een auto met de juiste kenmerken voor u klaar staat, op het moment dat u de auto bij ons aflevert. Wilt u liever helemaal geen gebruik maken van een auto of een fiets? Wij zorgen er met onze haal- en brengservice voor dat we uw auto kunnen nakijken of repareren, terwijl u gewoon thuis kunt wachten.

Wachten bij HP Autoservice

Als u ervoor kiest om te wachten bij ons tijdens de reparatie, aircoservice of APK van uw auto, dan kunt u natuurlijk in onze gezellige klantenruimte verblijven. U kunt ook gebruik maken van onze elektrische fietsen om een mooie route te fietsen in de omgeving. U kunt ook gaan winkelen in Bisonspoor of een bezoekje brengen aan de Geertjes Hoeve in Haarzuilens.

Kosten van ons vervangend vervoer

Het gebruik van onze auto’s is de laatste jaren enorm toegenomen, waardoor ook de kosten behoorlijk oplopen. We hebben ons daarom genoodzaakt gezien u een kleine vergoeding in rekening te brengen, voor het gebruik van de auto. Wij brengen u €15 per dag, inclusief Btw, in rekening. Daarnaast vragen we u om een vergoeding van €0,25 per gereden kilometer, voor het onderhoud en de brandstof. De fiets is gratis.

leenauto
Back to top