Vakantiecheck van uw auto; Een fijne vakantie begint bij HP Autoservice!

Op vakantie gaan brengt veel drukte met zich mee! Bij een goede voorbereiding hoort ook een vakantiecheck van uw auto! Voor uw auto is de vakantie rit een extra zware belasting. Ga maar na: het hele gezin gaat mee, inclusief alle bagage, caravan aan de trekhaak en misschien ook nog een paar fietsen op het dak. Niet alleen de motor moet maximaal presteren om door bergachtig gebied de vaart erin te houden: ook de banden, de remmen en vooral de motorkoeling hebben het zwaar.

APK

Maar… is een geldige apk niet voldoende garantie voor een zorgeloze reis? Het antwoord op deze vraag is simpel: nee, een apk is een momentopname en voornamelijk gericht op essentiële, verkeersveilige punten. De vakantiecheck richt zich juist op die onderdelen van de auto die tegen de extra zware belasting moeten kunnen. Na de controle weet de monteur precies of uw auto klaar is voor de lange reis en of er eventueel nog reparaties nodig zijn. En dat geeft natuurlijk een goed gevoel!

Pech onderweg is natuurlijk verschrikkelijk, maar toch wordt een controle van de auto voor de vakantie vaak vergeten.  Wij zeggen daarom net als de BOVAG, Voor Vertrek Vakantiecheck! Maak dus op tijd een afspraak, dan zorgen wij ervoor dat u veilig op reis kunt!

Controlepunten

Met de BOVAG Vakantiecheck wordt uw auto op vele punten gecontroleerd volgens de BOVAG voorschriften. Ook de airco en banden horen hierbij! Zo kunt u zorgeloos op vakantie met een veel kleinere kans op pech onderweg en zonder verrassende extra kosten. Dat is dus veel voordeel voor maar €19,95

Afspraak

U kunt een afspraak maken via onze website of even bellen 030-2384000 of een mail sturen naar [email protected]

vakantiecheck hp autoservice
Back to top