Ruitreparatie bij HP Autoservice

Wilt u een ruitreparatie uit laten voeren, bijvoorbeeld omdat u een sterretje heeft opgelopen of er sprake is van een barst in een van uw ruiten? Wij kunnen een sterretje voor u herstellen, of een complete ruit plaatsen op het moment dat reparatie niet langer een optie is. We zorgen er graag voor dat u veilig en met goed zicht de weg op kunt! Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen of een afspraak maken.

Sterretje in uw autoruit

Heeft u een sterretje in de autoruit opgelopen? Dan is een reparatie van de autoruit van groot belang, om ervoor te zorgen dat de schade zich niet verder uit zal breiden. Op het moment dat u niets doet en toch de weg op gaat neemt u het risico dat het sterretje uit zal groeien tot een barst. In dat geval is het noodzakelijk om de ruit als geheel te vervangen, terwijl we een sterretje eenvoudig kunnen repareren.  Hoe? Wij maken de beschadiging eerst schoon. Na het schoonmaken van de beschadiging wordt er onder hoge druk een kleine hoeveelheid heldere kunsthars in het sterretje aangebracht. Deze hars wordt daarna onder invloed van UV-licht uitgehard, waardoor de autoruit zijn oorspronkelijke sterkte weer terug krijgt. Met een speciale polish wordt het inslagpunt vervolgens glad afgewerkt.

Kom zo snel mogelijk langs met een sterretje in uw autoruit, om de ruitreparatie uit te laten voeren en verdere problemen zoveel mogelijk te voorkomen.

Autoruit vervangen

Is het sterretje uitgegroeid tot een barst of heeft u op een andere manier te maken gekregen met meer serieuze schade aan uw ruit? Dan is een ruitreparatie vaak niet meer zomaar mogelijk en is het van belang om voor een compleet nieuwe ruit te zorgen. We zorgen ervoor dat de nieuwe ruit van een uitstekende kwaliteit is, waardoor u daar de komende jaren zonder omkijken gebruik van kunt maken. Uiteraard plaatsen we de nieuwe ruit uiterst vakkundig. Een ruit vervangen is een specialistische klus, waar we een uitgebreide ervaring mee hebben.

GRATIS of zijn er kosten aan?

Heeft u ruitschade en bent u uitgebreid verzekerd? Indien u een beperkt casco of een allrisk dekking binnen uw autoverzekering heeft zijn de kosten voor ruitschade over het algemeen goed gedekt. Kom met ruitschade in bij ons langs of neem contact met ons op. Op basis van uw verzekering kunnen we de reparatie in veel gevallen gewoon gratis aanbieden. Dat zorgt ervoor dat u er geen kosten aan heeft en u toch weer veilig de weg op kunt. We vertellen u uiteraard graag meer over de mogelijkheden van een gratis ruitreparatie, zowel in het geval van een sterretje als een complete nieuwe (voor)ruit.

HP-pas en ruitreparatie

De HP-pas is de klantenkaart die HP Autoservice speciaal ontwikkeld heeft voor zijn vast klanten. Dit hebben wij gedaan omdat wij als team graag met u mee denken en begrijpen dat autorijden fijn en betaalbaar moet zijn! Heeft u een HP-pas dan is de ruitreparatie helemaal Gratis voor u!

U vindt HP Autoservice op Sterrebaan 12 3542 DK Utrecht, Lage Weide, aan de rand van Maarssen!

Back to top