Zomerbanden nu de beste keuze! HP Autoservice

Wij van HP Autoservice adviseren in de periode van eind maart tot oktober zomerbanden als beste en veiligste keuze voor uw auto en uzelf! Zomerbanden zijn speciaal gemaakt voor warmere omstandigheden. Het innovatieve rubbermengsel en bandenprofiel zorgen ervoor dat de autobanden ook bij oplopende temperaturen vormvast blijven, waarmee een stabiele wegligging met een optimale grip wordt gegarandeerd. Bij iedere geschikte band is er is sprake van een lage rolweerstand en een langzame en gelijkmatige bandenslijtage, wat tot meer rijcomfort en minder ruis leidt.

De juiste zomerbanden zorgen tevens voor een verkorte remweg en een lager brandstofverbruik. De banden zijn ontworpen voor het rijden op droog én nat wegdek. Let op!! De wettelijke minimale profieldiepte van de autobanden is 1,6 mm, maar het wordt aanbevolen om een minimale profieldiepte van 3 mm aan te houden. Een te laag profiel van de band verhoogt namelijk het risico op aquaplaning, geeft een mindere grip op de weg en zorgt voor een langere remweg. Het is daarom verstandig om tijdig de banden te vervangen. De profieldiepte is eenvoudig te meten. Neem een 1 euro muntstuk en plaats deze in de groeven van jouw band. Als het gouden randje zichtbaar is, is de profieldiepte onvoldoende. Hulp nodig? Wij kijken graag met u mee. Ook wat betreft het profiel van uw winterbanden.

Het team van HP Autoservice ontzorgt u graag : U kunt bij ons terecht voor de bandenwissel, opslag van uw banden, en advies. Ook verkopen wij banden en velgen. Vraag gerust vrijblijvend een offerte op. Wij adviseren om na een wissel uw banden te balanceren dit bevordert het rijcomfort. Uw auto uitlijnen voorkomt onnodige banden slijtage. Heeft uw band een reparatie nodig? Ook dit doen wij graag voor u. Heeft u een HP-pas? Dan is de reparatie GRATIS.

Een afspraak maakt u eenvoudig online of u belt 030-2384000 dan staan wij u graag te woord, ook voor uw overige vragen!
De bandenwissel combineren met onderhoud en/ of APK is ook mogelijk.

Welkom bij HP Autoservice sterrebaan 12 3542 DK Utrecht. vlakbij Maarssen op industrieterrein Lage Weide.

Back to top