winterbanden wissel

Winterbanden wisselweken zijn begonnen bij HP autoservice!

De winterbanden wisselweken zijn begonnen bij HP autoservice!

Het team van HP autoservice is er weer klaar voor de winterbanden wisselweken! Omdat de temperatuur daalt, wordt het ook nu weer tijd om de winterbanden onder uw auto te laten zetten.
Maak nu een afspraak! en plan uw winterwissel in! Of bel met Dennis Telefoonnummer 030-2384000.

U denkt misschien, winterbanden? Is dat wel nodig?

Bekijk het filmpje met uitleg! Heeft u toch nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!

 

Winterbanden kopen.

Natuurlijk kunt u bij ons ook winterbanden kopen. Dennis geeft u graag advies welke het beste zijn voor uw auto en portemonnee. Wilt u de winterbanden op velgen laten zetten, zodat u een compleet set heeft. Dat kan ook en ook de velgen zijn leverbaar bij HP autoservice. Er ligt bij de receptie een catalogus met veel mooie voorbeelden van velgen erin.

Winterbanden wissel en onderhoud!

Een winterwissel kan ook gedaan worden in combinatie met wintercheck, apk  en/of onderhoud! Dennis kijkt graag met u mee of uw auto aan onderhoud toe is. Wij worden er namelijk blij van als u tevreden weg rijdt!
Het is ook mogelijk om uw zomerbandenset op te slaan bij HP autoservice.
Een afspraak maken kan via onze site of telefoonnummer 030-2384000. U bent ook altijd van harte welkom  om langs te komen op sterrebaan 12 3542 DK Utrecht / lage weide / Maarssenbroek.

Uitlijnen van de wielen.

Om uw banden in topconditie te houden en de levensduur ervan te behouden is het van essentieel belang dat de uitlijning van uw auto goed staat. Trekt uw auto naar links of rechts als u op een rechte weg even uw stuur los laat? Dan is het van groot belang dat u uw auto laat uitlijnen. Ons advies is om uw auto 1x per jaar te laten uitlijnen.  Dit omdat een uitlijning ontregeld kan worden als u een stoeprand raakt of door dat u door een kuil rijdt. Bij een verkeerde uitlijning slijten de banden sneller en dat heeft invloed op het weggedrag. Als u uw auto geregeld laat controleren op uitlijnen voorkomt u dat de banden eerder aan vervanging toe zijn dan nodig is en geniet u van een optimaal weggedrag.

Uw auto uitlijnen bij HP autoservice in Utrecht betekent dus koersvast, veilig en zuinig rijden! Wij geven u graag persoonlijk advies of dit bij uw auto noodzakelijk is. U veilig en comfortabel de weg op helpen is onze prioriteit!

Back to top