Winnaars van het HP Autoservice Event

Winnaars van het HP Autoservice Event

We mogen terug zien op een zeer geslaagd HP Autoservice Event, dat we gehouden hebben op 7 april 2018. Er waren verschillende dingen te doen waar prijzen me te winnen waren. We zagen jong & oud druk puzzelen, tellen, knutselen, peinzen en kleuren! Leuk dat er zoveel enthousiast meededen!

De kleurplaat!

In de kinderkraam lagen leuke kleurplaten. Er waren kinderen druk aan het kleuren, sommige vonden hem zo mooi geworden dat ze hem mee naar huis genomen hebben. Jammer want zo konden ze niet mee doen met de prijs. De prijs is een kadobon van de Intertoys en deze is gewonnen door Arne van Hemert uit Maarssen. Gefeliciteerd jongen! Je prijs ligt klaar bij de receptie, komt hem maar gauw halen!

De snoeppot

Bij de kraam van CA Peters Metaal & Bouw stond een snoeppot gevuld met heerlijke snoepjes. Iedereen met een speurkaart heeft zijn best gedaan om de snoepjes te tellen. Dat bleek best een uitdaging. De een dacht 40 en er waren er zelf die dachten dat er meer dan 200 inzitten. Het juiste aantal snoepjes in de pot zijn 67! Er is 1 meisje die dat precies geraden heeft en dat is……Marilynn Spek uit Deil. Van harte gefeliciteerd Marilynn. Kom de snoepjes maar snel ophalen, ze staan voor je klaar bij de receptie.

De speurkaart

Er was een pittige speurtocht uitgezet. Iedereen mocht mee doen, voor de kinderen was er een prijs te winnen. Snoepjes tellen bij CA Peters Metaal & Bouw. Een moeilijke vraag van de monteur Dirk-Jan of Wouter beantwoorden, want ja waar zit nu dat oliepijl of de accu? De kinderen vonden het leuk om eens te zien wat er onder de motorkap van een auto zit en wat dat dan is. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen al leren dat een auto goed onderhoud nodig heeft en waarom dat nodig is. Wij merken dat veel mensen onderhoud niet belangrijk vinden en niet weten wat er onder de motorkap zit, maar wel willen dat de auto het altijd doet en goedkoop is. Daarom zijn wij aangesloten bij 100% onderhouden!  Bij Ina Verlaan van de letters op de ijsjes een woord maken; het antwoord was plattegrond. Best moeilijk. Het kenteken van de lesauto van Keystone was een stuk makkelijker te vinden. En dan de solar auto bouwen bij NRGK, dat was echt leuk en wat fijn dat de zon zo mooi scheen, kon hij gelijk worden getest! De fabrikant van de brillenglazen van Kokoptiek vinden was ook niet makkelijk, maar de meeste hebben het toch gevonden. Een rondje met de Hinnikwagen hebben de meeste wel meerdere keren gedaan. En dan spaken tellen bij KL2000, pfff van alle fietsen? Nee, gelukkig alleen de spaken in de pot. Het waren er 180. Er werd wat geteld, de lampen, de foto’s en ook nog de zonnepanelen op het dak. En wat is nu het belangrijkste onderdeel van de auto volgens HP Autoservice? Dat is de klant! en daarom is ook deze gezellige dag georganiseerd, om al onze klanten en belangstellenden eens te trakteren op een dagje uit met leuke dingen voor jong & oud en een lekkere bak koffie van Marcello en lekker satè en broodje worst van Leenders.  De speurkaart was veel ingevuld, en sommige vaders wilden graag naar huis, maar de speurkaart moet echt af hoor papa 😉

Er waren veel goede antwoorden, maar er kan er maar 1 de winnaar zijn en dat is Fenna Klopper uit Harmelen! Super goed gedaan hoor! Je prijs is een kadobon van de Intertoys dan kan je iets leuks uitzoeken. Hij ligt voor je klaar bij de receptie, kom hem maar snel halen!

Oude gereedschappen raden

Ja en dan de oude gereedschappen raden. Bij de prachtige T-Ford uit 1914, van de vader van Arieke, stond een tafel met daarop 12 oude voorwerpen. De ouders van Arieke hebben heel wat van die oude voorwerpen en vonden het leuk om ze te laten zien en de mensen te laten raden wat het nu is. En ja, dan blijkt dat best moeilijk en durven de meeste mensen niets op te schrijven omdat ze bang zijn dat ze er niets van terecht brengen. Er waren een paar moedige mensen die het wel ingevuld hebben. Dankjewel, en er zaten hele leuke omschrijvingen bij die het gebruik omschreven. Bijvoorbeeld: een ding om hete kolen in te doen voor onder de voeten in de kerk; een stoof ja, heel goed. Er was weer een ander die dacht dat de stoof een bakje was om je verfkwasten in schoon te maken. Zo hadden we veel plezier met het nakijken van de antwoorden.

Ik zal de antwoorden nog even noemen:

 1. een stoof ( gevuld met gloeiende kooltjes, in de kerk of rijtuig onder de rokken).
 2. een tang om een paardenbek open te houden, bij onderzoek.
 3. Keuentang, om tanden af te knippen.
 4. Vulcaniseerapparaat, voor autobanden. ( wist bijna iedereen).
 5. Rietdekkers gereedschap ( werd ook veel mooi omschreven).
 6. Kniptang om ring door te knippen.
 7. Schoenmakers gereedschap ( dat wist 1 persoon, een ander dacht dat het was om tanden uit te trekken).
 8. Magneet voor in de koemaag, als er scherp in de maag zit.
 9. Gifspuit, voor bomen/struiken.
 10. Pauwenstaart, paard op scherp zetten.
 11. Kandijtang.
 12. Gipsknipper.

Er was een gezin dat er wel 7 goed had, of goed had omschreven. Dat is de Familie Boonzaaijer uit Kamerik. Van harte gefeliciteerd! Het landwinkelpakket dat de ouders van Arieke ter beschikking hebben gegeven, is voor jullie!

Zo zijn er veel druk geweest deze dag. Wij hebben ervan genoten en vinden het fijn om nu iedereen blij te maken met hun prijs! Veel plezier ermee!

Back to top