Vervangend vervoer

Nieuw vervangend vervoer

U heeft ze misschien al rond zien rijden, onze nieuwe autootjes. Na een paar jaar trouwe dienst van onze Peugeootjes 107 voor het vervangend vervoer was het tijd voor een verfrissing in het wagenpark zodat u comfortabel en up-to-date kan rijden terwijl uw eigen auto in de garage staat.

Wacht, vervangend vervoer was een optie?

Jazeker, wij bieden meerdere opties voor vervangend vervoer waaronder een huurauto (Peugeot 108), elektrische fiets (mits beschikbaar), of onze haal en breng service. Zo kunt u toch van A naar B terwijl uw vaste reismaatje zijn jaarlijkse onderhoud krijgt of gerepareerd wordt.

Wat voor autootjes zijn er nu beschikbaar?

Momenteel zijn dat de opvolgers van de vorige Peugeot 107, namelijk de Peugeot 108. Een comfortabele en compacte auto die ondanks het formaat een uitstekend reiscomfort bied, zelfs op de langere afstanden. Verder zijn ze voorzien van de must-have functies zoals radio met bluetooth, airco en elektrische ramen om er maar even een paar te noemen. Zo hoeft u zelfs de luxe opties van uw eigen auto niet te missen!

Hoe kan ik vervangend vervoer reserveren?

Dat is heel simpel, bij de online agenda is het een vraag die u krijgt tijdens het maken van de afspraak. Mocht u de afspraak telefonisch willen maken kunt u het altijd zelf even melden als onze receptionist het vergeet te vragen. Via de e-mail kunt u het er bij zetten, dan zullen wij bij het bevestigen van de afspraak melden of het vervangend vervoer op het door u gewenste moment beschikbaar is.

Vervangend vervoer

Stuur ons een e-mail:

    Back to top