Oud & Nieuw bij HPautoservice

Oud & Nieuw bij HPautoservice

De laatste dag van 2016 is aangebroken en HPautoservice is vandaag gesloten. Wij brengen deze dag thuis door met de mensen die ons lief zijn.

2016

We mogen in dankbaarheid terugzien op 2016, een jaar met mooie hoogte punten; er was genoeg werk voor ons allemaal in de werkplaats, we hebben er een technisch specialist en een apk keurmeester bij, er zijn veel mooie auto’s verkocht zowel nieuw als gebruikt, ook HPautolease is gegroeid met meer leaserijders zowel zakelijk als privé!

Bedankt!

We willen iedereen bedanken dat dit mogelijk was. Personeel bedankt voor jullie inzet en enthousiasme! Leveranciers bedankt voor de samenwerking! Klanten bedankt voor jullie vertrouwen! en voor de mooie reviews die we mochten ontvangen ( en alle lekkers dat jullie langs kwamen brengen).

2017

Het nieuwe jaar komt eraan! Wij hebben zin om weer te beginnen! Het is fijn om weer plannen te maken en ideeën uit te werken waardoor we op alle fronten ervoor kunnen zorgen dat u met heel veel plezier, veilig en betaalbaar met uw auto de weg op kunt! U bent en blijft voor ons het allerbelangrijkste onderdeel van uw auto!!

Wij wensen u een fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2017!

afspraak hpautoservice
banden wisselen
Back to top