Jelle geslaagd!

Jelle geslaagd!

Jelle is geslaagd!

Jelle Peters is de zoon van Hugo & Arieke Peters en al vanaf dat hij kan lopen is hij bij zijn vader te vinden in het bedrijf. Nu is hij 19 jaar en nog steeds iedere zaterdag en vakantie te vinden bij HP Autoservice. In de werkplaats of achter de receptie, ook helpt hij zijn moeder met de marketing en heeft hij de website gemaakt. Ook is hij de verantwoordelijke en vraagbaak op ICT gebied bij HP Autoservice. Hij heeft ook nog steeds zijn eigen ICT bedrijf; JP ICT service

Nu mag hij zich officieel ICT beheerder noemen! Een mooie prestatie! Nu is het tijd voor de volgende uitdaging. Jelle gaat in september starten met de opleiding Automotive Business Management bij de IVA in Driebergen.

Een hele mond vol. De term ‘business management’ zal u vast iets zeggen. Handel, economie, management en verkoop zitten logischerwijs in het pakket. Maar wat is nu automotive? Automotive is een verzamelnaam voor één van de grootste sectoren in de wereld. Werken in de autoverkoop, bij importeurs, fabrikanten, ontwerpstudio’s en leasemaatschappijen, kortom alles wat met mobiliteit te maken heeft. Niet iedereen die naar de IVA gaat, gaat in de autobranche werken. Toch helpt de ‘autosaus’ de opleiding leuker en concreter te maken. Voor de één gewoon interesse, voor de ander een regelrechte passie, studeren met een onderwerp dat je interesseert, zorgt altijd voor een beter resultaat. Heel veel Succes Jelle!!

Back to top