HP Autoservice heeft een bericht voor u!

Bericht van HP Autoservice voor u!

Na de persconferentie gisteravond zijn er een aantal zaken gewijzigd m.b.t. het dagelijkse wel en wee binnen de autobedrijven. Dit geldt uiteraard ook voor HP Autoservice, waardoor wij genoodzaakt zijn de volgende veranderingen toe te passen.

Wij willen wel benadrukken dat zowel de werkplaats ( in de ‘normale’ vorm ) als de verkoop ( in aangepaste vorm ) gewoon beschikbaar zijn!

De aanpassingen binnen HP Autoservice op een rij:

Werkplaats

De werkplaats is en blijft ‘gewoon’ geopend. Uw gemaakte afspraak gaat dus gewoon door en u kunt ook gewoon aan afspraak maken. De enige wijzigingen welke u zult merken zijn de volgende:

– Het is helaas momenteel NIET toegestaan om binnen te wachten op de reparatie van uw auto. Het is de bedoeling dat u enkel uw sleutel aflevert en de sleutel van een eventuele leenauto meeneemt

– Vanwege bovengenoemde maatregel bieden wij u ook GEEN koffie, thee of water aan. Dit doen wij graag weer zodra dit mag!

– Komt u uit de buurt en vind u het vervelend om de deur uit te gaan? Laat dit ons dan weten, dan zoeken we samen naar een passende oplossing!

Verkoop

In onze showroom hebben we prachtige occasions staan.

De verkoop is en blijft ‘gewoon’ beschikbaar. Dit zal echter op een passende wijze zijn, in overleg met u. Bezoek in wel  mogelijk, maar wel alleen op afspraak!!

Wilt u een proefrit maken? Ook dit kan gewoon, maar wel op afspraak!

Wij zijn gewoon tijdens de gebruikelijke openingstijden bereikbaar per telefoon ( 030-2384000 ), Whatsapp ( 030-2384000 ) én per mail ( [email protected] )

Wij zullen ons best doen om zoveel mogelijk voor u klaar te blijven staan!

Voor nu wensen wij iedereen vooral veel gezondheid toe!

Team HP Autoservice

Back to top