Energiebesparing bij HP Autoservice

Energiebesparing bij HP Autoservice, duurzaamheid!

Energiebesparing kan meer voor je bedrijf betekenen dan je denkt. Hugo vertelt hier over in dit filmpje van Bovag. Bovag heeft dit gemaakt ter informatie voor collega Bovag autobedrijven.

HP Autoservice staat voor duurzaamheid! Wij staan ervoor dat de mens, milieu en economie met elkaar in evenwicht zijn! Het is onze taak om goed rentmeester te zijn daarom hebben wij de verantwoordelijkheid om met respect om te gaan met alles om ons heen. Hier kunt u daar meer over lezen: https://www.hpautoservice.nl/hp-autoservice-en-duurzaamheid/

U zult misschien zeggen, energiebesparing bij HP Autoservice, duurzaamheid? Met al die vervuilende auto’s is dat niet echt een combinatie. Toch kan je als autobedrijf duurzaam maatschappelijk verantwoord ondernemen! Wij zien het als onze plicht om zorg te dragen voor Milieu, Mens en Maatschappij. Dit betekent milieuvriendelijk werken en onszelf blijven afvragen of onze activiteiten de beste combinatie zijn tussen duurzaam en prijsbewust. Om kwaliteit te kunnen leveren werken we in een schone, veilige en prettige omgeving.

In dit Filmpje legt Hugo uit hoe wij dit aanpakken:

Wat doet HP Autoservice concreet aan duurzaamheid?

  • We voeren ons afval op een zo duurzaam mogelijke manier af via gecertificeerde bedrijven
  • Wij hebben 100 zonnepanelen op ons dak liggen
  • Elektrische verwarming met stroom van de zonnepanelen.
  • Wij gebruiken alleen led-verlichting en bewegingsmelders.
  • We promoten het gebruik van milieuvriendelijke producten (elektrische auto’s).
  • we hebben ook een laadstations voor elektrische voertuigen die ook beschikbaar is voor onze klanten als hun auto voor onderhoud is.
Back to top