lampje hpautoservice

Werkt uw autoverlichting goed?

Werkt uw autoverlichting goed?!

Zien en gezien worden in de donkere dagen voor kerst is van groot belang. Controleer de verlichting van je auto en vergeet ook je remlicht niet. Zorg voor de juiste afstelling van je koplampen om andere weggebruikers niet te verblinden.

Een lampje vervangen bij uw auto ging vroeger heel makkelijk. Nu kunt u vaak helemaal niet eenvoudig bij het lampje komen. En bij het repareren van de moderne verlichtingssystemen komt meer kijken dan alleen het vervangen van een lampje of een zekering. Want hoe zit het met Xenon verlichting, meedraaiende koplampen en LED matrix verlichting? De huidige systemen gebruiken een schat aan informatie om te kunnen functioneren. Denk bijvoorbeeld aan snelheid, stuurhoek, as-hoogte, camerabeelden en GPS.

Is uw verlichting defect of twijfel over de juiste afstelling van de koplampen? Maak dan een afspraak online of bel even 030-2384000 en kom langs bij HPautoservice. Wij hebben speciaal gereedschap en de juiste apparatuur om de huidige moderne verlichtingssystemen te kunnen repareren en afstellen. En wij doen het graag voor u!

lampje vervangen hpautoservice
Back to top