Dirk jan is nu gediplomeerd Technisch specialist!

Dirk jan is nu Technisch specialist!

Dirk jan Kool werkt bij HP autoservice als eerste monteur. Daarnaast volgende hij de opleiding voor Technisch specialist aan het Hoornbeeck college. Wij zijn trots om te mogen vertellen dat hij is geslaagd! Op 30 juni 2016 mocht hij zijn diploma in ontvangst nemen.

Wat doet een technisch specialist?

Dirk jan is nu dé technische vraagbaak voor HP autoservice en hij gaat verder waar anderen opgeven, dat vind hij een uitdaging. Als technisch specialist ga je nog een stap verder in de autotechniek. Juist de meest complexe technische problemen en storingen zijn voor hem de leukste uitdagingen. Hij kan ze nu analyseren en oplossen.

Hij is goed in het opstellen van een heldere diagnose en kan deze op een goede manier rapporteren aan zijn collega’s. Daarnaast is hij iemand die het leuk vindt om met de klant en collega’s mee te denken en op een kosteneffectieve manier de probleem op te lossen.

De volgende stap voor Dirk jan is APK keurmeester worden. Hij is daar al hard voor aan het leren en volgt de opleiding bij de PSB in Benschop. Hij hoopt op 5 juli apk examen te doen!

Back to top
WhatsApp chat