APK actie HP Autoservice Utrecht

APK keuring bij HP Autoservice

APK keuring bij HP Autoservice in Utrecht – Lage Weide

Voor een onafhankelijke, eerlijke APK keuring brengt u uw auto naar HP Autoservice; het officiële Bovag-Autobedrijf in Utrecht – Lage Weide – Maarssen. Waar onze objectieve APK-keurmeesters  alle merken personenauto’s, lichte bedrijfswagens, lease-auto’s én klassiekers keuren volgens de RDW-voorschriften. HP Autoservice is niet voor niets het  APK-keuringstation van Utrecht – Lage Weide – Maarssen – Haarzuilens – Vleuten; dankzij onze moderne werkplaats en onze eerlijke tarieven is de APK snel en vakkundig klaar. Bij eventuele mankementen krijgt u gratis professioneel advies van onze techneuten!

Afspraak maken voor APK keuring

U kunt uw APK Keuring eenvoudig zelf online afspreken op een dag dat het u goed uitkomt. En ook voor de kleine of grote onderhoudsbeurt bent u bij HP Autoservice aan het juiste adres: voor élk automerk, particulier, zakelijk of lease, mogen wij het onderhoud verrichten, terwijl de fabrieksgarantie gewoon blijft voortbestaan! Dát scheelt u enorm in de kosten!

APK & onderhoud

Het is handig om de APK keuring van uw auto te combineren met een onderhoudsbeurt. Het onderhoud van uw auto wordt ook uitgevoerd door ons technische team. In onze werkplaats worden verschillende onderhoudsbeurten en reparaties uitgevoerd, van ruitreparatie, tot bandenwissel en van airco-reiniging tot een grote beurt. Bij eventuele mankementen kunt u erop rekenen dat onze monteurs en Dennis u professioneel advies geven! HP Autoservice is voor íeder merk, voor diesel, hybride, benzine, lease-auto’s, zakelijk gebruik, particulier noem het maar op het juiste adres!

Kosten APK

Aan alles hangt een prijskaartje, zo ook aan de APK keuring van uw auto. Onze monteurs vinden veiligheid en service heel belangrijk, daarom besteden zij veel aandacht aan uw auto. Als uw auto technisch goed in orde is, dan kunt u veilig de weg op en voorkomt u onaangename verrassingen! Een APK keuring kost bij ons € 29,50 incl btw en inclusief vloeistofcheck! Laat u bij de APK keuring ook gelijk een grote onderhoudsbeurt uitvoeren dan is de APK Gratis! Ook voor onze HP-pas houders is de APK Gratis!

Back to top