Auto Verzekering

Kies een 100% autopolis

HP Autoservice in Utrecht zorgt ook voor een passende autoverzekering, zodat u zorgeloos op weg kunt. Wij adviseren de Bovag autoverzekering, een 100% autopolis die precies aansluit op uw auto én uw autogebruik.

Bovag is de enige verzekeraar met werkelijk verstand van auto’s en automobiliteit. Deze verzekeringsmaatschappij maakt gebruik van alle kennis van autobedrijven en staat daarom garant voor een probleemloze schade-afhandeling. De polisvoorwaarden zijn echt afgestemd op auto’s en automobilisten. En dat voor een zeer concurrerende premie!

Bovag autoverzekeringDe voordelen van de Bovag verzekering ontdekt u pas goed als u schade heeft. Dan kunt u direct terecht bij HP Autoservice. Wij kennen uw auto het best, toch? We staan u terzijde in het gehele proces: van invullen van het schadeformulier tot afhandeling met de verzekeraar. Terwijl onze afdeling autoschade uw auto weer als nieuw maakt. Alles in één hand en op één adres, gewoon omdat u het belangrijkste onderdeel van uw auto bent!

Autoverzekering afsluiten? Neem nu contact op met ons, wij geven u graag advies en een vrijblijvende offerte. Bel: 030-2384000. of stuur een mail naar contact@hpautoservice.nl

Back to top