Beoordelingen

8,7 met 928 beoordelingen
  • 8,9
  • 8,7
  • 8,4

Beoordeeld door: Arnoud Romijn

13-08-2019
9,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Michiel Coppen

07-08-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Na telefonisch keurig contact besloten om de auto te gaan bekijken. Auto stond helemaal klaar bij aankomst en, na ondertekening van test-rit formulier, voldeed aan alle verwachtingen. Op verzoek werd de auto afgeleverd op de dag dat we onze private-lease moesten inleveren, ondanks de korte termijn! Ik had naderhand nog wat technische vragen mbt de auto en werd wederom keurig en geduldig te woord gestaan. Ik ben zeker van plan om het onderhoud door HP te laten uitvoeren!

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Jan Smit

02-08-2019
8

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Cp V d meer

30-07-2019
8

Beschrijf uw ervaring:
Tevreden

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: H Baauw

29-07-2019
9

Beschrijf uw ervaring:
Goede ervaring!
Netjes geholpen.
Er wordt alle tijd voor je genomen.
Prima service, en wat extra interessante extraatjes.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Sander Sieswerda

28-07-2019
8,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Maciej Wyder

28-07-2019
1

Beschrijf uw ervaring:
Be super careful. Have really limited trust. Take a specialist to inspect the car. Happened they made an upgrade (false equipement listing) of the car on in the description (additional not existing feature listed - like tyre pressure control) - and imagine - if you do not correct them, they will blame it on you - telling you could have verified it more carefully!! Shame as it is supposed to be Bovag approved car dealer!.... Based on experience 10 days ago!!

Ik zou niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Margreet Zantkuyl

26-07-2019
9

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Wilco Pauw

26-07-2019
7,3

Beschrijf uw ervaring:
Prima bedrijf met aardige medewerkers!

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Moekish

19-07-2019
8

Beschrijf uw ervaring:
Heldere informatie, geen verkooppraatjes en een goede service. Zelf opletten en vervolgens op vragen een duidelijk antwoord zodat je zelf een keuze kan maken of kan onderhandelen over het afleverpakket. Ik heb gekozen voor een afleverpakket tussen middelste en hoogste en dat was zondermeer mogelijk. Prettige benadering door meneer Peeters en zoon.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Raymond Van Es

19-07-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
4 banden laten monteren en uitlijnen. Klantvriendelijk. Goede service. Mooi en schoon bedrijf. Kon snel terecht. Goed geholpen. Top!

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

19-07-2019
8

Beschrijf uw ervaring:
Prima

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Ruud Van Empel

17-07-2019
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Word altijd erg prettig geholpen door Dennis

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Arjen Van der valk

15-07-2019
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Perfecte snelle hulp

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Henk Zijtveld

13-07-2019
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Auto gekocht bij dit bedrijf. Erg goed geholpen. Bedrijf kan ik zeker aanraden.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr. Vermeeren

13-07-2019
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Voor de eerste keer bij deze garage geweest na tip van vrienden. Leuk contact bij aankomst, netjes geinformeerd gedurende de dag en alles netjes afgehandeld.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Diete

13-07-2019
8,3

Beschrijf uw ervaring:
Prettige relaxede manier van werken, vrolijk, deskundig en efficiƫnt.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Lydia De Leeuw

10-07-2019
9

Beschrijf uw ervaring:
Goede en nette service, tevreden met de auto.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Rob Ten Hoopen

04-07-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Altijd vriendelijk, altijd bereidwillig om te helpen en altijd servicegericht. Fijn bedrijf!

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Frank Van den Berg

26-06-2019
7,7

Beschrijf uw ervaring:
Onze ervaring is goed

Ik zou niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Jasper

21-06-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Al jaren naar tevredenheid geholpen ! Goede service!

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Sander Van Dedem

29-05-2019
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Erg prettig, helder in de afspraken en communicatie, doen wat ze beloven.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Johan Kun

25-05-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
In het verleden reeds tevreden klant geweest en na emigratie weer terug in Nederland weer een auto gekocht bij HP. Goed geholpen en goede service.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: W.P.H. Ringe

23-05-2019
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Vriendelijk personeel, goede service, voor herhaling vatbaar

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Leen Van Leeuwen

20-05-2019
9

Beschrijf uw ervaring:
Fijn bedrijf, kom er al jaren goed personeel vriendelijk staan er echt voor de klant.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

18-05-2019
8

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Ozan Hoke

17-05-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Top service!

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Paul Buys

16-05-2019
9

Beschrijf uw ervaring:
Correcte ontvangst, aandacht en afhandeling.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Eric Oostdijk

16-05-2019
9

Beschrijf uw ervaring:
Vriendelijke, vakkundige en eerlijke dienstverlening.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Robert Van de Vliert

15-05-2019
8,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou aanbevelen!
Back to top
WhatsApp chat