Beoordelingen

8,7 met 917 beoordelingen
  • 8,9
  • 8,8
  • 8,4

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

19-07-2019
8

Beschrijf uw ervaring:
Prima

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Ruud Van Empel

17-07-2019
9,3

Beschrijf uw ervaring:
Word altijd erg prettig geholpen door Dennis

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Arjen Van der valk

15-07-2019
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Perfecte snelle hulp

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Henk Zijtveld

13-07-2019
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Auto gekocht bij dit bedrijf. Erg goed geholpen. Bedrijf kan ik zeker aanraden.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr. Vermeeren

13-07-2019
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Voor de eerste keer bij deze garage geweest na tip van vrienden. Leuk contact bij aankomst, netjes geinformeerd gedurende de dag en alles netjes afgehandeld.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Diete

13-07-2019
8,3

Beschrijf uw ervaring:
Prettige relaxede manier van werken, vrolijk, deskundig en efficiënt.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Lydia De Leeuw

10-07-2019
9

Beschrijf uw ervaring:
Goede en nette service, tevreden met de auto.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Rob Ten Hoopen

04-07-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Altijd vriendelijk, altijd bereidwillig om te helpen en altijd servicegericht. Fijn bedrijf!

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Frank Van den Berg

26-06-2019
7,7

Beschrijf uw ervaring:
Onze ervaring is goed

Ik zou niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Jasper

21-06-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Al jaren naar tevredenheid geholpen ! Goede service!

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Sander Van Dedem

29-05-2019
9,7

Beschrijf uw ervaring:
Erg prettig, helder in de afspraken en communicatie, doen wat ze beloven.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Johan Kun

25-05-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
In het verleden reeds tevreden klant geweest en na emigratie weer terug in Nederland weer een auto gekocht bij HP. Goed geholpen en goede service.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: W.P.H. Ringe

23-05-2019
8,7

Beschrijf uw ervaring:
Vriendelijk personeel, goede service, voor herhaling vatbaar

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Leen Van Leeuwen

20-05-2019
9

Beschrijf uw ervaring:
Fijn bedrijf, kom er al jaren goed personeel vriendelijk staan er echt voor de klant.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

18-05-2019
8

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Ozan Hoke

17-05-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Top service!

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Paul Buys

16-05-2019
9

Beschrijf uw ervaring:
Correcte ontvangst, aandacht en afhandeling.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Eric Oostdijk

16-05-2019
9

Beschrijf uw ervaring:
Vriendelijke, vakkundige en eerlijke dienstverlening.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Robert Van de Vliert

15-05-2019
8,3

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

08-05-2019
8

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Denzel Groenveld

29-04-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Zeer goede service en mooie auto’s!

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Abel Hoogakker

27-04-2019
8

Beschrijf uw ervaring:
Goede en deskundige begeleiding gehad met de aankoop van onze BMW

Alleen jammer dat bij aflevering het sterretje in de ruit niet is gerepareerd wat we wel hadden afgesproken op het koopcontract , maar dat mag de pret niet drukken.

Verder prima geholpen

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Hanneke Sijmons

26-04-2019
8

Beschrijf uw ervaring:
Mooi schoon professioneel ogend bedrijf, vriendelijke ontvangst., goed geholpen

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: W.J. Lee

25-04-2019
9

Beschrijf uw ervaring:
Ik heb een auto(occasions) gekocht bij HP Autoservice.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

24-04-2019
8

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

18-04-2019
8

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Dennis Bolhuis

13-04-2019
8,3

Beschrijf uw ervaring:
Zomerbanden gekocht en velgen met winterbanden in opslag gedaan. Zeer goed en vriendelijk geholpen!

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Lában De Rijke

11-04-2019
9

Beschrijf uw ervaring:
Ik had meteen een goed gevoel bij kennismaking met het bedrijf. Met twee blote handen en gezond boerenverstand opgebouwd plus een no-nonsens mentaliteit. Als dit je aanspreekt ben je bij het goede adres. Ik ben er voor uit Weert (L) gekomen!

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: L. S

10-04-2019
10

Beschrijf uw ervaring:
Zeer betrouwbaar, klantvriendelijk en professioneel bedrijf! Uitstekende service en open/ transparant.

Na het lezen van de vele positieve reviews een afspraak gemaakt om de volgende dag een auto te bekijken.

De volgende dag werden we netjes en warm ontvangen. De auto stond klaar voor een proefrit of om mee te nemen. Proefrit gereden en ik was niet helemaal weg van het model. Na een deskundige advies van D., besloot ik om voor een ander model te gaan die perfect voldoet aan mijn wensen. Hij nam alle tijd voor de vragen. Zeer betrouwbare auto gekocht die door een deskundige garage is goedgekeurd!

Inmiddels een aantal weken verder en nog steeds heel blij met mijn auto en dat ik met HP autoservice zaken heb gedaan.

Van de week terug gegaan voor uitbreiding daar hebben ze geen enkel moment moeilijk over gedaan. Met veel plezier bezoek ik dit bedrijf weer.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

09-04-2019
7,7

Beschrijf uw ervaring:

Ik zou aanbevelen!
Back to top
WhatsApp chat