Laat gratis uw accu controleren bij HP Autoservice

De accu is ervoor om uw auto van stroom te voorzien zodat deze kan starten en zodat verlichting, radio, elektrische ramen en alle andere accessoires het doen. Wanneer uw auto problemen heeft met starten, kan het betekenen dat uw accu verslechterd. Heel onwenselijk, zeker als u haast heeft !
Wilt u weten of uw accu op dit moment 100% in orde is? Maak een afspraak, dan voeren wij het accu controleren gratis voor u en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

WANNEER MOET U UW ACCU VERVANGEN?

Uiteraard wanneer u uw auto niet meer kan starten. Maar ook als uw accu nog wel sterk genoeg is om uw auto te starten, maar daar wel steeds meer moeite mee heeft, dus bij een zwakke accu.

Hoe weet u of uw accu sterk of zwak is? Kom hem GRATIS controleren bij HP Autoservice in Utrecht! HP Autoservice zit heel centraal op lage weide tussen Maarssen en Utrecht onderaan de A2.

De gemiddelde levensduur van een accu is 6 jaar, maar wij adviseren om de accu jaarlijks te controleren. Dit omdat bijvoorbeeld bij langdurige stilstand de accu sneller zwak word. Wij begrijpen dat uw auto altijd moet starten! En daarom controleren wij uw accu gratis, want voor ons bent u het belangrijkste onderdeel van de auto!

Maak nu nog een afspraak! Of kom gewoon even langs op de sterrebaan 12 in Utrecht, Lage Weide!

Back to top